Krāsains jaunums no "Gustavsberg" - dabai draudzīgs jaucējkrāns (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vienkārši nomainiet jaucējkrānu, lai radītu sev jaunu vannas istabu. Kāpēc gan neizvēlēties zilo bērnu vannas istabai? Varbūt viesu vannas istabā uzstādīt stilīgas šampanieša krāsas jaucējkrānu? Gustavsberg jaunā kolekcija piedāvā krāsainus jaucējkrānus izlietnei, vannai un dušai.

Jaunā COLORIC līnija no Gustavsberg ir pirmā alumīnija jaucējkrānu kolekcija tirgū. Coloric ietver sevī eleganta dizaina, modernu krāsu un videi draudzīgu kombināciju.

Jaucējkrāni Coloric kolekcijā ir ražoti no krāsaina alumīnija un ir viegli otrreiz pārstrādājami. To krāsojuma pārklājums ir anodēts, nevis lakots, tas ir tikpat noturīgs kā hromētajiem jaucējkrāniem. Jaucējkrānos ir iemontēta ūdens taupīšanas tehnoloģija.

Jaunie Coloric kolekcijas jaucējkrāni pieejami sarkanā, zilā, melnā, sudraba un šampanieša krāsā. Ieteicamās mazumtirdzniecības cenas:

· Jaucējkrāns izlietnei: 92 LVL

· Jaucējkrāns dušai: 110 LVL

· Dušas komplekts: 110 LVL

· Jaucējkrāns vannai: 139 LVL

Gustavsberg ir viens no vadošajiem vannas istabas ierīču ražotājiem Skandināvijā. Ar Gustavsberg un Villeroy Boch zīmoliem uzņēmums izgatavo vannas istabas iekārtas – tualetes podus, dušas, izlietnes, jaucējkrānus, vannas istabu mēbeles, vannas un vannu sistēmas. Kompānija savu produkciju pārdod Krievijā, Baltkrievijā, Ukrainā, Baltijā, Skandināvijā un citos reģionos. Gustavsberg grupa šobrīd nodarbina 550 darbiniekus, un tās vidējais gada apgrozījums ir aptuveni 1,2 miljardi zviedru kronu. Gustavsberg grupas filiāle pieder vācu Villeroy & Boch AG grupai, kas ir lielākais vannas istabu aprīkojuma ražotājs Eiropā.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu