Kas gaidāms konkursa "Jaunais vilnis 2008" burziņos? (28)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kā jau katru gadu, arī šogad starptautisko jauno izpildītāju konkursu “Jaunais vilnis 2008” pavadīs nebeidzamas ballītes.

Turklāt šogad kādā no tiem tiks prezentēta arī speciāla apģērbu, juvelierizstrādājumu un kosmētikas līnija «New Wave Line Collection».

Par konkursa “Jaunais vilnis 2008” afterpartijiem:

23.jūlijā viesnīcā “Jūrmala SPA” norisināsies konkursa atklāšanas ballīte, kurā varēs sastapt tādas krievu estrādes zvaigznes kā Sergejs Lazarevs, Larisa Doļina, Nikolajs Baskovs, Valērijs Meladze u.c. Šajā ballītē tiks godināts arī leģendārās grupas “A`Studio” mūziķis Baigalis Serkebajevs ar grupas 25. gadadienu. “Konkurss “Jaunais vilnis 2008” gaidāms ar tādu šovu, ka enciklopēdijās zem vārda “svētki” tiks rakstīts tieši šā konkursa vārds. Tā būs gada labākā ballīte, jo, kuri māk strādāt, – māk arī atpūsties,” par gaidāmo ballīti runā Serkebajevs.

24. jūlijā gaidāma ballīte “Allo-Garaž Party”, kuras ietvaros tiks prezentēta unikālā kosmētikas, juvelierizstrādājumu un apģērbu līnija “New Wave Line Collection”, kas tapusi par godu starptautiskajam konkursam “Jaunais vilnis 2008”. Vakara gaitā speciālā biļešu izlozē tiks noskaidrots arī laimīgais automašīnas “Range Rover Vogue” īpašnieks, kurš būs kāds no afterpartija apmeklētājiem. Publiku izklaidēs krievu estrādes mākslinieks Timati un grupa “Black Star Band”.

25. jūlijā Jūrmalas pludmalē, kā katru gadu, norisināsies tradicionālā roka diskotēka, bet 25. jūlijā nakts diskotēkas laikā apmeklētājus izklaidēs dažādi popmūzikas viesmākslinieki.

28. jūlijā par godu konkursa noslēgumam notiks ballīte “Rych`s Day on the New Wave Party”, kuras ietvaros uzstāsies visi konkursa “Jaunais vilnis 2008” dalībnieki, kuri pēcāk sniegs arī nelielu defilē šovu “Annates Rudmann” kolekcijas apģērbos. Kā īpašs pārsteigums būs arī “Mister and Miss Sexy “New Wave 2008” titula ieguvēju nosaukšana.

Komentāri (28)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu