Nākamajā sezonā hokeja Čempionu līgā būs vairāk komandu

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Nākamajā sezonā hokeja Čempionu līgā startēs 48 komandas, kas ir par četrām vairāk nekā šajā sezonā, ceturtdien informēja Starptautiskā hokeja federācija (IIHF).

Priekšsacīkstēs 48 komandas būs sadalītas 16 grupās pa trijām. Divas labākās komandas no katras grupas iekļūs 1/16 finālā, kur notiks spēles savā laukumā un viesos un uzvarētāji divu spēļu summā iekļūs astotdaļfinālā.

26 klubi būs ar A licenci - pa sešiem no Somijas un Zviedrijas, pa četriem no Čehijas, Vācijas, Šveices, un divi no Austrijas.

12 klubi būs ar B licenci, principā savu valstu čempioni un regulārās sezonas uzvarētāji no Austrijas, Čehijas, Somijas, Vācijas, Zviedrijas un Šveices.

Desmit klubi būs ar C licenci būs no citām Eiropas valstu līgām, kuras tiks paziņotas vēlāk. Viena licence tiks garantēta 2015. gada Kontinentālā kausa ieguvējiem.

Šajā sezonā notikušas jau pirmās ceturtdaļfināla spēles, bet astoņniekā iekļuvuši tikai Zviedrijas un Somijas klubi - pa četriem no katras valsts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu