Tuvojas «Ugunsgrēka» noslēguma sērija. Ko izvēlēsies Ieva?

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

19.decembrī televīzijas ekrānos būs skatāma populārā pašmāju seriāla «Ugunsgrēks» noslēdzošā dubultsērija, portālam «Apollo» vēsta «MTG Latvia» sabiedrisko attiecību vadītāja Marta Zandersone.

Seriāla «Ugunsgrēks» rudens sezonas noslēgumā varoņiem būs jāizdara izvēle starp mīlestību un taisnību. Viena no lielākajām noslēguma intrigām: ko Viesturs iesāks, kad uzzinās, ka Edijs ir ieslodzīts? Vai atklās patiesību Ievai, vai noklusēs savas laimes vārdā?

Viss atkarīgs no Viestura lēmuma.

TV3 seriāla «Ugunsgrēks» sezona pagājusi mīlas zīmē un atklāts ir jautājums, kuru Ieva izvēlēsies – Viesturu vai Ediju? Ja līdz šim likās, ka lēmuma pieņēmēja ir Ieva, tad sezonas noslēgumā viss sagriezīsies otrādi un lēmums būs jāpieņem kādam citam.

Viesturs uzzinās, ka patiesībā Edijs neatpūšas Turcijā, bet gan tiek turēts ieslodzījumā. Viņam ir iespēja to noklusēt, tādējādi situāciju izmantojot sava labā. Viņš var novākt Ediju no ceļa un būt laimīgs kopā ar Ievu. Sen zināms, ka mīlā, taču, visi līdzekļi ir atļauti. Kādu lēmumu Viesturs pieņems? Tas ir galvenais sezonas noslēguma jautājums, no kura atkarīga trīs cilvēku – Ievas, Viestura un Edija – nākotne.

Seriāla «Ugunsgrēks» sezonas noslēdzošā dubultsērija būs skatāma 19.decembrī 20:35 kanālos TV3 un «TVPlay».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu