Latvijas lielākajās augstskolās sākas pieteikšanās studijām (7)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien vairākās augstskolās sākas dokumentu pieņemšana studijām.

Šodien sāksies pieteikumu pieņemšana pamatstudijām Latvijas Universitātē (LU), informēja LU Preses centrs.

21.jūlijā pieteikumus varēs iesniegt "Hansabankas" reģionālajās filiālēs 12 Latvijas pilsētās. Savukārt no 22.jūlija līdz 26.jūlijam un no 28.jūlija līdz 30.jūlijam pieteikumus varēs iesniegt LU Rīgā, Raiņa bulvārī 19, LU Latgales filiālē Daugavpilī, Smilšu ielā 90, un LU Valkas filiālē Valkā, Beverīnas ielā 3.

Pieteikumus LU un tās filiālēs varēs iesniegt no 22.jūlija līdz 26.jūlijam un no 28.jūlija līdz 30.jūlijam laikā no plkst. 9 līdz 18, bet sestdien, 26.jūlijā, no plkst. 9 līdz 13. 21.jūlijā no plkst. 10 līdz 17 dokumentus pieņems "Hansabankas" reģionālajās filiālēs Aizkrauklē, Cēsīs, Gulbenē, Jelgavā, Jēkabpilī, Liepājā filiālē "Dzintars", Madonā, Rēzeknē, Saldū, Talsos, Valmierā, Ventspilī.

Tāpat šodien sākas dokumentu iesniegšana Rīgas Tehniskajā universitātē (RTU) pamatstudiju programmās pilna laika studijām. Pilna laika studijām RTU varēs pieteikties no šodienas līdz 26.jūlijam, kā arī 28.jūlijā un 29.jūlijā. Savukārt nepilna laika studijām pieteikumus varēs iesniegt no 4.augusta līdz 9.augustam, informēja RTU Informācijas centra korespondente Egita Kancāne.

Dokumenti būs jāiesniedz RTU Uzņemšanas komisijā atbilstoši turpmāko studiju norises vietai - Rīgā, Daugavpilī, Liepājā vai Ventspilī.

Šodien sākas arī dokumentu pieņemšana pamatstudijām pirmā līmeņa un bakalaura studiju programmās Rīgas Stradiņa universitātē (RSU). Pieteikšanās studijām norisināsies līdz 26.jūlijam. Dokumentus pieņems RSU, Dzirciema ielā 16, no plkst. 9.30 līdz 18, aģentūru LETA informēja RSU Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja vietniece Agnese Anševica.

Biznesa augstskolā "Turība" uzņemšana 2008./2009.akadēmiskajam gadam sāksies šodien un turpināsies līdz augusta beigām.

Reflektantiem, kuri vidējo izglītību ieguvuši šogad, uzņemšana sākas šodien, savukārt citi interesenti dokumentus varēja iesniegt jau no 3.marta, informēja "Turības" sabiedrisko attiecību vadītāja Inese Blaune.

Profesionālajās bakalaura un pirmā līmeņa programmās "Turībā" Rīgā dokumentus varēs iesniegt līdz 15.augustam. Savukārt profesionālajās maģistrantūras programmās un pirmā līmeņa programmās filiālēs dokumentu pieņemšana studijām turpināsies līdz 30.augustam.

Šodien sākas dokumentu pieņemšana studijām 2008./2009.akadēmiskajā gadā arī Banku augstskolā. Līdz 26.jūlijam Banku augstskolā norisināsies pieteikšanās visās programmās un studiju formās, liecina augstskolas mājaslapā publicētā informācija. Savukārt no 28.jūlija līdz 22.augustam notiks pieteikšanās nepilna laika studijām pirmā līmeņa, bakalaura un maģistrantūras programmās.

Latvijas Kultūras akadēmijā reģistrēties iestājpārbaudījumiem un iesniegt dokumentus būs iespējams no šodienas līdz 25.jūlijam laikā no plkst. 10 līdz 17, kā arī 26.jūlijā no plkst. 10 līdz 15 Ludzas ielā 24, 2.auditorijā, liecina akadēmijas mājaslapā publicētā informācija.

Iestājpārbaudījumi Latvijas Kultūras akadēmijā norisināsies no 28.jūlija līdz 1.augustam.

Arī Latvijas Mākslas akadēmijā (LMA) dokumentu pieņemšana studijām norisināsies no šodienas līdz 26.jūlijam. Iestājpārbaudījumi LMA notiks no 28.jūlija līdz 1.augustam. Uzņemšanas rezultāti tiks paziņoti 4.augustā, savukārt studiju līgumu slēgšanas norisināsies no 5.augusta līdz 7.augustam.

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu