Konkursa "Jaunais vilnis 2008" programma (84)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Līdz konkursa "Jaunais vilnis 2008" finālam palikusi nu jau mazāk nekā nedēļa. Konkursa atklāšanu skaties jau 23.jūlijā kanālos LNT un TV5! Iepazīstinām jūs ar konkursa programmu.

Konkursa programma:

23. jūlijs - starptautiskā konkursa "Jaunais vilnis 2008" atklāšana

Uzstājas īpašais viesis Džo Kokers, kā arī Alla Pugačova, Raimonds Pauls, Filips Kirkorovs, Jeļena Obrazcova, Timati, Intars Busulis, Verka Serdjučka un daudzi citi. Vakara vadītāji - Ļera un Sergejs Lazarevs, Ksenija Sobčaka un Timurs Rodrigess.

24.jūlijs - pirmā konkursa diena, koncerts latino stilā

Uzstājas Leonīds Agutins, Alla Pugačova, Intars Busulis, Ļevs Ļeščenko, Irina Dubcova, Kristina Orbakaite un citi. Vakara vadītāji - Ļera un Sergejs Lazarevs.

25.jūlijs - otrā konkursa diena, koncerts disko stilā

Koncertā uzstājas Valērija, Laima Vaikule, Timurs Rodrigess, Maiks Miroņenko, Sergejs Lazarevs, grupa "Jokebox" un citi. Vakara vadītājs Maksims Galkins.

26.jūlijs - Igora Krutoja radošais vakars

Koncertā uzstājas Igors Nikolajevs, Maksims Galkins, Filips Kirkorovs, Valērijs Meladze, Nikolajs Baskovs, Polina Gagarina un citi mākslinieki. Vakara vadītāji - Alla Pugačova un Igors Nikolajevs.

27.jūlijs - trešā konkursa diena, žūrijas locekļu uzstāšanās bosanova stilā

Uzstājas Raimonds Pauls, Igors Krutojs, Nikolajs Baskovs, Laima Vaikule un citi mākslinieki.

28.jūlijs - noslēguma koncerts

Uzstājas viesmākslinieki: Monserata Kavaljē, Al Džero, Robin Gibb, kā arī Alla Pugačova, Valērijs Meladze, Larisa Doļina, grupa "Diskoteka avaria", grupa "VIAGra", Vladimirs Presņakovs, Dima Bilans un vēl daudzi citi mākslinieki. Vakara vadītāji - Ļera un Sergejs Lazarevs, Ksenija Sobčaka un Timurs Rodrigess.

Komentāri (84)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu