Fomina dēls un viņa draudzene ieturēs distanci

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Naktī pēc izbalsošanas no LNT šova "OKartes skatuve" pie izbalsotās dalībnieces Māras Katarskas bija ieradies viņas draugs - mūziķa Igo dēls Dāvids Vidvuds Fomins. Māra atklāja, ka vēlas padzīvot viena, tādēļ sākusi īrēt istabu pie šova bijušās dalībnieces, radio "Capital FM" ētera balss Lienes Brikouskas, vēsta žurnāls "Privātā Dzīve".

Žurnālam Māra stāsta, ka pēc četru gadu kopdzīves ar Dāvidu sapratusi - viņai vajadzīga sava telpa! "Mēs nešķiramies, bet vienkārši ieturam distanci. Šajā ziņā mani atbalsta gan mamma, gan Dāvids. Kad tviterī uzrakstīju, ka meklēju istabu, atsaucās mana kolēģe Liene Brikouska, piedāvājot vienu istabu savā trīsistabu dzīvoklī."

Liene savai jaunajai īrniecei nekādus stingros noteikumus neesot izvirzījusi, un meitenes nedomā, ka viņām būs nepieciešams dalīt pienākumus, jo abas esot darbīgas un čaklas.

Mārai galva esot pilna ar dažādiem plāniem un iecerēm. Žurnālam viņa stāsta, ka ļoti gribot izlaist savu apģērbu līniju. "Jau labu laiku mans hobijs ir tērpu skiču zīmēšana - manā albumā ir skices gan ikdienas, gan skatuves tērpiem. Tāpēc tagad cenšos sameklēt kādu šuvēju, lai viņa pēc manām skicēm uzšuj kleitas. Protams, turpināšu muzicēt un aktīvi darboties pirms šova izveidotajā meiteņu ansamblī, bet decembrī iecerēti pāris koncertu ar grupu "Četri vēji". Savukārt

nākamgad ceru pabeigt Jāzepa Mediņa mūzikas vidusskolu, no kuras pirms šova izstājos."

Par abu kopdzīvi jaunieši vēlreiz apstiprina, ka ir nolēmuši padzīvot atsevišķi. "Mīlestība no manas puses ir ārkārtīgi liela. Tomēr tas būtu nekaunīgi - piespiest Māru dzīvot kopā, kad viņa vēlas pabūt viena.

Es neesmu egoists, man rūp Māras un mūsu kopējā nākotne.

Šobrīd viņa ir pilna iedvesmas. Arī man veicami dažādi darbi, tāpēc attiecības diendienā varētu traucēt rezultātam," žurnālam pauž Dāvids, kurš nolēmis kļūt par juvelieri, tādēļ pašlaik mācās Rīgas Dizaina un mākslas vidusskolas 2.kursā metālapstrādes specialitātē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu