Noskaties: 77 gadus veca kundze ceļ divreiz lielāku svaru par pašas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lauren Petracca

Amerikāniete Villija Mērfija, 77 gadus veca vecmāmiņa, tevi pārsteigs. Viņa ieguvusi World Natural Powerlifting Federation (WNPF) 2014. gada balvu kā paraugs sportā. Pasaulē viņai savā kategorijā līdzvērtīgu sāncensi ir grūti atrast jeb praktiski neiespējami.

Mērfija pierādījusi, ka, atrodoties astotajā gadu desmitā, regulāri apmeklējot svaru zāli, var iegūt prestižas balvas. Ņūdžersijas štatā dzīvojošā kundze nekad nesaka: «Es nevaru.» Tā vietā viņa saka: «Es mēģināšu.»

Ar pauerliftingu sieviete sāka nodarboties 50 gadu vecumā. Kopš tā laika viņas rezultāti ievērojami auguši. Pēdējās sacensībās Mērfija vilkšanas disciplīnā no grīdas pacēla 98 kilogramus smagu stieni!

«Varu izstumt savu automašīnu, ja tā iestigusi sniegā. Esmu gandrīz 80 gadus veca, bet aizvien turpinu izbaudīt dzīvi,» viņa sacīja.

Mērfija atklāj, ka viņa neievēro īpašu diētu. Viņa ēd picas, uzdzerot rumu ar dzērveņu sulu. Katru pirmdienas, trešdienas un piektdienas rītu viņa dodas uz vietējo svaru zāli cilāt svarus.

Amerikāniete spēj piepumpēties ar vienu roku! 47 kilogramus smagā Mērfija var pacelt vairāk nekā divreiz lielāku svaru par savējo, vēsta izdevums «USA Today».

Foto: Lauren Petracca
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu