"Logo" solists kļuvis par TV3 laika ziņu vadītāju

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: tv3.lv

Kopš pagājušās nedēļas TV3 laika ziņu vadītājai Maijai Rozītei-Krištopanei ir jauns pārinieks - grupas "Logo" līderis un radio "Capital FM" rīta raidījuma "Kapitāls rīts" vadītājs Ansis Klintsons, vēsta žurnāls "Privātā Dzīve".

Sarunā ar žurnālu mūziķis atklājis, ka pagaidām vēl nav ticis galā ar uztraukumu un visu laiku piedomā pie tā, lai triju minūšu garajā tekstā kaut ko nesajauktu.

"Līdz šim nebiju piefiksējis, ka laika ziņu vadītāji runā no galvas pilnīgi visu - nekādas špikermašīnas, kā izrādās, nav," žurnālam saka Klintsons, kurš jaunos darba pienākumus sauc par "riktīgu hārdkoru" un labu atmiņas treniņu. "Tieši labās atmiņas dēļ ļoti cienu un apbrīnoju savu kolēģi Maiju. Es pat būtu gatavs padiskutēt par to, ko izdarīt ir sarežģītāk - nolasīt no priekšā noliktas lapas vakara ziņas vai no galvas izstāstīt to, kāds rītdien būs laiks. Lai tekoši no galvas iemācītos aptuveni pusi A4 lapas garu laika ziņu tekstu, man nepieciešama pusotra stunda," atzīst Ansis.

"Mazliet dīvaini ir visu stāstīt, raugoties kamerā, nevis dzīvā, elpojošā cilvēkā," saka mūziķis, kurš katru vakaru iztēlojoties, ka ziņas stāstot kādam labam čomam. "Beidzot man rodas pirmās iesaukas - saviem draugiem nu esmu laika vecis, "vetermens" (no angļu valodas "weather man" - laika ziņu vīrs)," smaida mūziķis.

Uz jautājumu, kur viņu šobrīd var sastapt dziedot, Klintsons atteic: "Visbiežāk dušā. Ja nopietni, dziedāšanu esmu atbīdījis malā. Es gan nekad nesaku "nekad"." Klintsons turpina uzstāties gan vecmeitu ballītēs, gan pavadot cilvēkus prom no Latvijas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu