Rātslaukumu ieņem simtiem meiteņu (29)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien Rātslaukumā notika kas neredzēts! Simtiem meiteņu čaloja, pļāpāja, bļaustījās un aplaudēja! Tāds pūlis, ka ne iziet cauri, ne apiet apkārt! Mītiņš vai demonstrācija?

Elīna: "Es gulēju līdz pēdējai minūtei. Izkāpu no gultas, un man jau nebija laika, pirmām kārtām saģērbties, un tad mans puisis teica - brauc, kāda esi. Un tad es domāju - tāda es arī atbraukšu."

Sintija, atbraukusi no Talsiem: "Es varētu teikt, ka tā nemaz negulēju. Bija tāds tā kā uztraukums."

Uztraukuma pamats tomēr bija konkurss. Meitenes no malu malām sabraukušas cerībā, ka tiks izvēlētas dalībai šovā "Latvijas princese".

Elīna, mācās un čakli strādā: "Motivācija? Jebkurai meitenei, man liekas, gribas būt par princesi."

Iekļūt šovā vēlas meitenes no visas Latvijas - jaunākas, vecākas, precētas un brīvas. Katra mēģināja pievērst sev uzmanību, kā nu mācēja.

Elīna: "Pirmām kārtām es atšķiros ar to, ka esmu atnākusi halātā un čībās. Un īstenībā, kad es ieraudzīju tās meitenes, kuras sataisījušās kā Bārbijas."

Elīna Doļģe, žūrijas locekle: "Mēs vērtējam šīs meitenes pēc ļoti daudzām lietām. Protams, princese ir ne tikai skaista meitene, kas ir ļoti labi saģērbusies. Princese ir gudra, princese ir komunikabla. Princese ir tāda, kura, tā vienkārši runājot, var paņemt ar savu šarmu "

Tā nu ikviena meitene mēģināja žūriju pārsteigt, kā vien spēja.

Šī bija šova pirmā atlase. Nu atliek vien gaidīt kādu ziņu, vai viņas ir piekļuvušas solīti tuvāk, lai tiktu kronētas par Latvijas princesi. Šovu LNT kanālā varēs vērot jau rudenī!

Komentāri (29)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu