Slavenības, kuru seksuālo orientāciju tu pat nenojauti

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Šobrīd ir aktuāli Holivudas slavenībām iznākt no «skapja» un paziņot par savu orientāciju. Ir daudz seriālu aktieru, kurus redzam ikdienā un nezinām to, ka viņi jau sen ir iznākuši no «skapja» un ir homoseksuāli.

Foto: facebook.com

Telekanāla «ABC Familly» aktieris Mets Dallass 2013.gadā iznāca no «skapja», uzrakstot portālā «Twitter», ka ir saderinājies ar savu mīļoto, mūziķi Blū Hamiltonu.

Foto: Reuters/Scanpix

Aktieris Viktors Garbers jau četrpadsmit gadus ir kopā ar savu partneri. 2013.gadā aktieri intervējis blogeris un uzdevis jautājumu par seksualitāti, Garbers atbildējis, ka tā nav tēma, par kuru viņam patīk runāt, bet visi tāpat zina, ka viņš ir kopā ar vīrieti.

Foto: Reuters/Scanpix

Aktieris Alans Kamings filmējas seriālā «Good wife» un par savu tēlojumu ir saņēmis pat «Tony» balvu. Tāpat aktieris arī nekad nav slēpis, ka viņam skūpstīt sievietes ir pretīgi.

Foto: facebook.com

Seriāla «Grejas anatomija» zvaigzne T.R.Knaigts iznāca no «skapja», kad seriāla scenārists viņa tēlu ievirzīja homoseksuāļu noliedzēja lomā. Aktieris pateica, ka ir gejs, un aizgāja no seriāla, lai paglābtu savus principus.

Foto: TT NYHETSBYRN

Seriāla «Vils un Greisa» aktieris Šons Haijs ilgi turēja savu seksualitāti apslēptu, bet 2010.gadā atzina, ka pieder Amerikas geju kopienai un, ja kādam tas nepatīk, viņš vienmēr ir gatavs diskusijai.

Foto: Reuters/Scanpix

Aktrise Anna Pakvina ir seriāla «True Blood» galvenā varone, 2010.gadā sieviete piedalījās «Give a damn» kampaņā un atzina, ka ir biseksuāla.

Foto: facebook.com

Kantrī mūzikas izpildītāja Šerila Raita tikai 2010.gadā iznāca no «skapja» un paziņoja, ka nu jūtas daudz vieglāk, jo liels smagums no pleciem ir pazudis.

Foto: TT NYHETSBYRN

Seriāla «White collar» zvaigzne Mets Bomers 2012. gada februārī paziņoja, ka ir gejs, un salauza daudzu sieviešu sirdis. Vīrietis ne tikai tiekas ar vīriešiem, bet arī aktīvi iesaistās dažādās homoseksuāļu atbalsta kampaņās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu