Izdevniecība J.L.V. piedāvā «Jogu ikvienam»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Izdevniecība J.L.V., kas mūs priecē ar interesantām grāmatām jau vairāk nekā 15 gadus, laidusi klajā Viktorijas Vudholas un Džonatana Setina grāmatu «Joga ikvienam».

Šajā grāmatā katrs atradīs sev ko piemērotu neatkarīgi no vecuma, dzimuma, fiziskās sagatavotības vai laika ierobežojuma. Grāmatā izmantotas 15 profesionālu un pieredzējušu jogas pasniedzēju zināšanas, lai izsmeļoši atklātu katra jogas paveida iezīmes. Grāmatā iekļauti vingrojumi un trīs pozu kompleksi, kas piemēroti visiem sagatavotības līmeņiem. Sniegti īpaši padomi vīriešiem, bērniem, grūtniecēm un sievietēm menopazues vecumā. Šeit apkopots viss nepieciešamais, lai sāktu nodarboties ar jogu, vai arī papildinātu zināšanas un prasmes.

Joga palīdz uzlabot fizisko formu, zaudēt lieko ķermeņa masu, izskatīties un justies jaunākiem, saglabāt vingrumu vecumdienās; tā uzlabo miegu, veicina sniegumu sportā, piešķir enerģiju, vairo koncentrēšanos un ļauj justies labāk.

«Nav pareiza vai nepareiza jogas stila, ir dažādi veidi, kā nokļūt tur — vienotībā jeb jogā. Šī grāmata ne vien palīdz orientēties dažādos stilos, bet ir arī krāšņs un skaists iespieddarbs. Taču pats galvenais — grāmata iemāca mīlēt un cienīt dažādību un radošumu!» Baiba Kranāte, «B. Kranātes centrs mūsdienu cilvēkam» vadītāja, jogas pasniedzēja.

Grāmatu var iegādāties visās grāmatnīcās.

www.gramatubode.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu