"Foreigner" un rokmūziķis Eliss Kūpers Rīgā (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šā gada 1.decembrī ar šovu "Roka leģendas" hallē "Arēna Rīga" pirmo reizi Latvijā uz vienas skatuves muzicēs vienas no spilgtākajām pasaules roka zvaigznēm - grupa "Foreigner" un ekstravagantais rokmūziķis Eliss Kūpers (Alice Cooper).

Grupa "Foreigner", kura decembrī Rīgā ieradīsies pirmo reizi, visā pasaulē kļuva pazīstama, pateicoties savām nepārspējamām roka balādēm. Grupas 30 gadu pastāvēšanas laikā pirmās hitu rindas aizņem balādes "I Want To Know What Love Is", "Waiting For A Girl Like You", "Cold As Ice" un daudzas citas.

Arī neordinārais amerikāņu rokmūziķis Kūpers, kurš ar savu šovu "Brutal Planet" 2005.gadā uzstājies desmit tūkstošu auditorijas priekšā Igaunijā, Latvijā viesosies pirmo reizi.

Jaunais Kūpera šovs, kurš pašreiz atrodas pasaules turnejā, tiek saukts par "Psycho - Drama", kas apliecina, ka jaunajā šovā būs vēl vairāk ekstrēma jau tā šokējošajā priekšnesumā.

Biļetes uz pasākumu "Roka leģendas" no šodienas iepriekšpārdošanā pieejamas "Biļešu servisa" kasēs un visās "Statoil" degvielas uzpildes stacijās, kā arī interneta mājaslapā "bilesuserviss.lv".

Pirmo 1000 stāvvietu biļešu īpašā cena ir 22 lati, bet sēdvietu biļešu cenas ir no 26 latiem. Vēlāk biļešu cena paaugstināsies, norādīja Brikule.

Decembrī gaidāmo pasākumu organizē koncertaģentūra "BMP Latvija".

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu