Visnepārliecinošākie mīlētāji kino vēsturē

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Filmas "Star Wars" ("Zvaigžņu kari") otrās daļas "Attack of the Clones" ("Klonu uzbrukums") aktieri Natālija Portmane un Heidens Kristensens jaunā aptaujā atzīti par visnepārliecinošāko mīlētāju pāri kino vēsturē, ziņo "Contactmusic".

Otrajā vietā aptaujas dalībnieki ierindojuši Bena Afleka un Dženiferas Lopesas saspēli 2003.gada filmā "Gigli", bet trešais palika filmas "Pirates Of The Caribbean" ("Karību jūras pirāti") karstais pārītis Orlando Blūms un Keira Naitlija.

Kino reklāmas firmas "Pearl + Dean" rīkotās aptaujas pirmajā desmitniekā skatītāji iekļāvuši arī tādus populārus mīlniekus kā Hjū Grānts un Endija Makdauela filmā "Four Weddings And A Funeral" ("Četras kāzas un bēres"), kā arī slaveno "Titānika" pāri - Leonardo di Kaprio un Keitu Vinsletu.

Bens Afleks pirmajā desmitniekā pamanījies iekļūt pat divas reizes - kino skatītājiem nav gājusi pie sirds arī viņa saspēle ar Keitu Bekinseilu filmā "Pearl Harbor" ("Perlharbora").

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu