"Jaunais vilnis 2008" šogad LNT, TV5 un TVNET (41)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

No 23. jūlija līdz 28. jūlijam, kad Dzintaru koncertzālē norisināsies konkurss "Jaunais vilnis 2008", būs iespēja šovu redzēt arī LNT un TV5 skatītājiem, kā arī sekot līdzi jaunumiem TVNET portālā.

Pārraidīti tiks ne tikai vakara koncerti, bet arī konkursa dienasgrāmatas, nakts koncerti un citi ar "Jauno vilni" saistīti pasākumi. Ar jaunumiem konkursā un konkursa aizkulisēm varēs iepazīties arī TVNET portālā! Šim lielajam notikumam portālā būs speciāla sadaļa ar TVNET reportieru sagatavotiem materiāliem no notikuma vietas, fotogalerijām un video.

Starptautiskais jauno populārās mūzikas izpildītāju konkurss „Jaunais vilnis” jau kopš 2002. gada izpelnījies gan publikas, gan profesionāļu atzinību, piesaistot skatītājus ne tikai Krievijā, bet arī citviet pasaulē. Konkursa idejiskie autori un organizatori ir Igors Krutojs un komponists Raimonds Pauls. Pirmajā konkursa gadā triumfēja Krievijas duets „SMASH!” Līdz šim starptautiskā konkursa ietvaros kā viesmākslinieki priekšnesumus ir snieguši Lou Berga, Alla Pugačova, Filips Kirkorovs, Patricia Kaas, Sarah Connor, Alsu, Valērijs Ļeontjevs, Bonnie Tyler, Chris de Burg, Valērijs Meladze, Kreigs Deivids, Sofija Rotaru, „VIAgra”, „Uma2turman”, Enrike Iglesiass un daudzi citi pasaulslaveni mākslinieki.

Šogad Latvijas pārstāvju atlase jauno izpildītāju konkursam notika Jūrmalas klubā „Jūra”. Tajā no trīsdesmit dalībniekiem žūrija izvēlējās četrus piemērotākos - Lindu Leen, Ievu Sutugovu, Aiju Vītoliņu jeb Amber un talantīgo rokmūziķi Donu, kurš arī ieguva tiesības šogad pārstāvēt Latviju starptautiskajā konkursā. Žūrijā bija vienpadsmit cilvēki: komponists un žūrijas līdzpriekšsēdētājs Raimonds Pauls, Dzintaru koncertzāles mākslinieciskais vadītājs Ļevs Ostrovskis, Jūrmalas domes priekšsēdētāja pirmais vietnieks Aigars Tampe, konkursa „Jaunais vilnis” organizācijas komitejas priekšsēdētājs Aleksandrs Šenkmans, operdziedātāja Inese Galante, konkursa ģenerāldirektors Aleksandrs Rumjancevs, konkursa muzikālais producents Jevgeņijs Orlovs, izdevniecības nama „Petits” prezidents Aleksejs Šeiņins, radio „SWH+” ģenerālproducents Edmunds Kaševskis un konkursa izpilddirektors Igors Jefremovs.

Konkursa rīkotāji norāda, ka ar katru gadu pieaug to dziedātāju skaits, kuri vēlas piedalīties šajā populārās mūzikas konkursā. Tā 2003.gadā konkursa organizācijas komitejai tika iesniegti vairāk nekā 3500 pieteikumu, 2007.gadā - vairāk nekā 7000, bet šogad saņemti vairāk nekā 8000 pieteikumu.

Pērn konkursā „Jaunais vilnis 2007” par uzvarētāju kļuva dziedātāja no Moldovas Natālija Gordienko, bet Latvijas pārstāvis Andris Ērglis izcīnīja dalītu otro vietu.

„Jaunais vilnis 2008” būs šīs vasaras populārākais notikums un skatītākā televīzijas pārraide! LNT un TV5, pārraidot šo jauno izpildītāju konkursu, plāno sasniegt 1.5 miljonus lielu auditoriju! „Jaunais vilnis 2008” no 23. līdz 28. jūlijam Dzintaru koncertzālē un kanālos LNT un TV5.

Komentāri (41)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu