Aviācijas šovs Tukumā (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

16. augusts, visiem, kuri mīl atpūsties kopā ar ģimeni ārpus mājas, svaigā gaisā, un īpaši tiem, kuri aizraujas ar aviācijas tematiku, kļūs par īstiem svētkiem.

Lidostas „Tukums” teritorijā 16. augustā, plkst. 12:00 startēs pirmais Latvijā Aviācijas šovs Tukums Lidostas Aviašovs, kurš solās kļūt par pašiem lielākajiem aviācijas svētkiem Baltijas valstīs un iegūt ikgadēja pasākuma statusu.

Aviācijas šova idejas autors – Lidosta „Tukums” dienas garumā no plkst. 12:00 līdz 18:00 ir sagatavojuši piesātinātu un interesantu programmu, kura savienos pilotāžas grupu dalību no Anglijas un Lietuvas, igauņu un latviešu pilotu parauglidojumus, aviācijas tehnikas ekspozīciju un latviešu mūziķu uzstāšanos.

Kā galvenais aviācijas šova dalībnieks apstiprināta pilotāžas grupa no Anglijas – Aerostars (www.aerostars.co.uk), kura ir atzīta par pašu nopietnāko un pazīstamāko pilotāžas grupu ne tikai Anglijā, bet arī Eiropā. Šova ietvaros, komanda ieradīsies 3 lidmašīnu YAK 50 sastāvā, kuras vadīs augstākās klases sagatavošanas piloti: Endijs Hammonds (Andy Hammond), Marks Rijske (Mark Rijske) un Fils Ansells (Phil Ansell) – visiem trīs pilotiem ir unikāla pieredze, milzīgs skaits nolidoto stundu un augsts pilotāžas līmenis.

Lietuviešu pilotāžas grupa Kauno Aeroklubas uzstāsies 2 lidmašīnu – YAK52 sastāvā.

Pilotāžas grupas nodemonstrēs augstākās pilotāžas figūras, elpu aizraujošus trikus – visu to, ko labāk vienreiz redzēt, nekā simts reizes dzirdēt.

Vecākus un bērnus priecēs dažādas papildus izklaides: bērnu atrakcijas, Latvijas populāro grupu Lady Bird un Putnu Balle uzstāšanās, izklaides lidojumi šova apmeklētājiem, kuri viennozīmīgi ieinteresēs ne tikai vīriešus, bet arī vājā dzimuma pārstāves, kuras būs gatavas ļauties ekstrēmām sajūtām.

Ieeja lidostas „Tukums” teritorijā būs atvērta no plkst. 12:00 Pasākuma norise no plkst. 12:00 līdz 18:00. Bērniem līdz 7. gadu vecumam ieeja bezmaksas.

Smārdes un Tukuma iedzīvotājiem būs organizēta transporta kustība, pārējiem apmeklētājiem būs nodrošināta ērta maksas stāvvieta netālu no pasākuma norises vietas.

Biļetes iepriekšpārdošanā pieejamas Biļešu Servisa tīklā un DUS „Statoil” visā Latvijā.

Pārdošanā pieejami komplekti par speciālām cenām: „Ģimenes biļete” – vecākiem ar bērniem līdz 14. gadu vecumam. „Izklaides pakete” – tagad Jūs varat iegādāties vienu biļeti-komplektu, kas apvieno ieejas biļeti pasākuma teritorijā un izklaides lidojumu ar lidmašīnu TIGER AG-5B 10 minūšu garumā.

Ka arī Jūs varat izvēlēties, vai nu vizināties ar 2 pasažieriem un pilotu, vai baudīt individuālu lidojumu tikai ar pilotu:

Izklaides paketes cena vienai personai – 21 LVL Izklaides paketes cena individuālam lidojumam – 49 LVL

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu