«Pienvedēja piedzīvojumi» sniegs akustisko koncertu Jūrmalā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns TVNET

Turpinot svinēt pastāvēšanas 20 gadu jubileju, šovakar plkst.19 Jūrmalas teātrī akustisko koncertu sniegs grupa «Pienvedēja piedzīvojumi».

Kā informēja mūzikas ierakstu izdevniecības «I Love You Records» pārstāve Dace Volfa, koncertā skanēs gan grupas jaunās dziesmas, gan aizvadīto divu desmitgažu slavenākie skaņdarbi, kas iekļauti «Pienvedēja piedzīvojumu» jaunākajā dubultalbumā «Tā mēs dzīvojam».

Koncertā grupas skanējumu papildinās akustiskās ģitāras spēlētājs Aigars Voitišķis un pianists Mārtiņš Zilberts, kas piedalījušies dziesmas «Ceļavējš» jaunās versijas ierakstā.

Jau ziņots, ka 3.oktobrī «Pienvedēji» ar jubilejas koncertu uzstājās «Palladium» zālē un tajā pašā dienā tika izdots arī dubultalbums «Tā mēs dzīvojam», kas ir grupas pirmais jaunais ieraksts pēc septiņus gadus ilgas pauzes. Albuma pirmajā diskā iekļautas jaunas «Pienvedēju» dziesmas un video versijas divām no tām, bet otrajā - desmit grupas populārākās dziesmas akustiskā izpildījumā.

«Pienvedēju» dziedātājs un basģitārists Māris Žigats norāda, ka akustiskajos koncertos izskanēs vairāki grupas hiti, kas nebija iekļauti «Palladium» rokkoncerta programmā.

Biļetes uz «Pienvedēja piedzīvojumu» akustisko koncertu var iegādāties interneta veikalā «eKase.lv».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu