Hidiniks paliks pie Nīderlandes izlases stūres

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Nīderlandes izlases galvenais treneris Gūss Hidinks savu amatu saglabās līdz 2016.gadam, paziņojis Nīderlandes Futbola federācijas priekšsēdētājs Verts van Ostevens.

Spēcīgā Nīderlandes nacionālās izlase Eiropas čempionāta kvalifikācijā rāda pieticīgu sniegumu, četros mačos izcīnot tikai divus panākumus.

«Nīderlandei, manuprāt, izdosies iekļūt 2016.gada finālturnīrā. Nav nekādu šaubu, ka tas tā nenotiks. Hidinkam līgums ir spēkā līdz finālturnīra beigām,» sacīja van Ostevens.

Pirms pēdējā kvalifikācijas turnīra mača ar Latvijas valstsvienību, zaudējuma gadījumā Hidinks solīja pamest savu posteni. Atgādināsim, ka šajā cīņā uzvaru ar 6:0 svinēja Nīderlande.

68 gadus vecais Hidinks pie Nīderlandes izlases stūres stājās pēc šā gada Pasaules kausa finālturnīru, amatā nomainot Luiju van Gālu, kas tagad trenē Anglijas premjerlīgas vienību Mančestras «United».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu