S.E.Filipsas grāmata "Siržu lauzējs"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

S.E.Filipsa tiek dēvēta par “vienu no labākajām divdesmitā gadsimta modernās daiļliteratūras rakstniecēm” (Affaire de Coeur).

Viņas nepārspējami šķelmīgie un aizrautīga dzīvesprieka pilnie romāni saviļņojuši miljoniem lasītāju sirdis un atzīti par New York Times izcilākajiem bestselleriem. Filipsa saņēmusi Amerikas romantisko romānu rakstnieku balvu „Gada mīļākā grāmata”, kā arī Romantic Times balvu “Mūža panākumi”. Latvijā viņas visatzītākie romāni ir „Sekojot sapnim”, „Avantūriste” un „Medusmēnesis”.

Pārstāsts Blū Beilija ir atspērusies no pašas Sietlas uz Kolorādo, kad viņas agrākais mīļākais Montijs izmisīgi apgalvo, ka nespējot bez viņas dzīvot... Toties, kad Blū beidzot ir klāt, viņa atklāj, ka draugs jau paguvis sev atrast jaunu, slaidu blondīni. Blū dusmās sper vai zemes gaisā, jo ceļā notērējusi visus savus niecīgos ietaupījumus, un izskatās, ka viņa paliks, iestrēgusi Kolorādo uz ilgu laiku... Sašļukušo Blū uzrunā neticami glīts, sportisks vīrietis un piedāvā aizvest pa ceļam uz Tenesī. Kāpdama auto, viņa apzinās, ka vīrietis izskatās pēc gatavā siržu lauzēja, turklāt visu ceļu kaitina Blū. Viņa tomēr ir apņēmusies visu pārciest, jo Misters Siržu Lauzējs ir viņas vienīgā izeja no šā nekurienes nostūra....

No angļu valodas tulkojusi Inguna Gulbe

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu