"Jaunais vilnis 2008" dalībnieki

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Līdz brīdim, kad varēsim redzēt konkursu „Jaunais vilnis 2008” kanālā LNT un TV5, palikušas vairs tikai dažas dienas, un nu ir iespējams iepazīties tuvāk ar katras dalībvalsts pārstāvi.

Sofia Zida (Somija) Sofia Zida, kura jauno izpildītāju konkursā „Jaunais vilnis 2008” pārstāv Somiju, ir piedalījusies dažādos muzikālos konkursos, mūziklā „Lak dļa volos” („Лак для волос”), kā arī starptautiskajā konkursā „Eirovīzija 2003”, kurā dziedāja bekvokālu. Sofia ļoti vēlētos uzstāties kopā ar Dženetu Džeksoni, Maiklu Džeksonu un arī Džastinu Timberleiku. Somijas pārstāve saka: „Mūzika ir mana dzīve. Man patīk satikties ar citiem māksliniekiem un mācīties no viņiem”.

Iris (Krievija) Iris jeb Ira R., kura ir viena no Krievijas pārstāvēm, ir daudzu starptautisku muzikālo konkursu laureāte. Viņa ir jautra, enerģiska un optimistiska. Ira īpaši aizraujas ar biogrāfisko romānu un Omara Haijama dzejas lasīšanu. No mājām jaunā dziedātāja nekad neizejot „bez galvas, bez somas, bez apaviem, bez domas un bez mērķa”. Dziedātāja atklāj, ka labprāt filmētos kādā komēdijā, ja vien viņai tiktu dota iespēja.

Simon Novsky (Vācija) Vāciju konkursā pārstāvēs Simon Novsky, kurš bērnībā esot sapņojis kļūt par prezidentu. Viņš dievina dažādu stilu mūziku, kā arī senas franču un krievu filmas. Sevi Simons asociē ar multfilmas Garfilds galveno personāžu un uzskata, ka viņa firmas ēdiens ir omlete. Konkursa žūrijas loceklis Nikolajs Baskovs visiem dalībniekiem vēl veiksmi un uzsver, ka konkursā iegūtā vieta nav svarīgākais šajā pasākumā. Galvenais esot izmantot visas iespējas, kuras tiek sniegtas, uzstājoties Jūrmalā, un atrast ceļu pie saviem klausītājiem!

Mger (Armēnija) Armēnijas pārstāvja pagaidām vēl nepiepildītais sapnis ir dziedāt kopā ar Allu Pugačovu. Mger aktīvi nodarbojas ne tikai ar dziedāšanu, bet arī ar peldēšanu. Viņa mīļākā filma ir „Titāniks”, krāsa- melna, deja- rumba, svētki- Ziemassvētki. Horoskopiem dziedātājs netic, bet uzskata, ka pirmais viņa talantu pamanījis ir Dievs. Bērnībā viņš gribēja kļūt par ginekologa asistentu. Dziedātājs atklāj, ka labprāt gribētu būt draugos ar bijušo Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu.

Ivans Vabišķevičs (Иван Вабищевич) jeb Van Helsing (Ван Хельсинг) (Baltkrievija) Ivana sapnis ir kļūt par rokenrola leģendu, bet pagaidām viņš darbojas KVN “ČP” (КВН “ЧП”), kā arī “Comedy Minsk Style”, kuru viņš uzskata par vissmieklīgāko, jautrāko un vienlaicīgi neveiklāko dzīves atgadījumu. Baltkrievijas pārstāvis sapņo kādreiz iegūt Grammy balvu, atpūsties Kanāriju salās, iegūt sera Pola Makartnija telefona numuru un pabūt 17. gadsimtā, lai piedalītos duelī. Dziedātājs atzīst, ka baidās vienīgi no kara.

Duets “Giorgia” (Gruzija) Mariama un Rati ir dzimuši un joprojām dzīvo Tbilisi. Abiem ir augstākā izglītība- Mariama mācījās Konservatorijā, bet Rati- Mākslas Akadēmijā. Maka (Mariama) visu brīvo laiku pavada kopā ar meitu, bet Rati atpūšas zīmējot un tiekoties ar draugiem. Skolas laikā abiem dziedātājiem nepatika matemātikas stundas. Gan Maka, gan Rati dzimšanas dienā vēlētos saņemt labu automašīnu. Pirmo algu saņēmuši dziedot kopā kādā bārā. Nevienam no viņiem nekad nav veicies loterijā, bet varbūt laime uzsmaidīs tieši šajā jauno izpildītāju konkursā!

Grupa “China town” (Kazahstāna) Kazahstānu šajā konkursā pārstāvēs kolorītais trio “China Town” jeb dziedātājas Altinaja, Dinara un Anastasija. Altinaja savā brīvajā laikā labprāt klausās mūziku un lasa, Dinara- dejo, bet Nastja- pastaigājas. Visām grupas dalībniecēm mīļākie svētki ir Jaunais gads, kurš tiek sagaidīts ģimenes lokā. Visas “China Town” meitenes labi gatavo, īpaši gaļas ēdienus. Meitenes atzīst, ka starptautiskais konkurss “Jaunais vilnis” ir unikāla iespēja uzstāties uz lielās skatuves un iegūt pieredzi. Varbūt tās ir kāpnes, kas grupas dalībnieces aizvedīs līdz pat pasaulslavenu zvaigžņu statusam...

Vladi (Izraēla) Vladi no Izraēlas ir stilists. Viņa mīļākais sporta veids ir bobslejs, bet pats nodarbojas ar skriešanu un peldēšanu. Bērnībā dziedātājs sapņoja kļūt par dziedātāju vai... autobusa vadītāju. Gatavot viņš neprotot, tomēr pats sevi uzskata par īstu gardēdi. Vladi baidās no vientulības, un ieklausās vecmāmiņu teiktajā par priekšmetu nozīmību. Dziesmu izvēli konkursam „Jaunais vilnis” noteica paši tuvākie dziedātāja cilvēki. Pārējos konkursantus viņš neuzskata par saviem konkurentiem, jo katrs esot individualitāte.

Alessandro Ristori (Itālija) Alessandro Ristori ir diplomēts grāmatvedis. Kad Itālijas pārstāvis atpūšas, viņam patīk baudīt vakariņas krastmalā. Brīvo laiku viņš pavada ar savu suni Badiju, kā arī klausās mūziku. Ko itāļu dziedātājs vēlētos no visas sirds? Dziedāt līdz pat sava mūža galam! Alessandro atklāj, ka baidās no skaudības un nāves. Viņa ledusskapī vienmēr varot atrast kādu Parmezāna siera gabaliņu. Dzimšanas dienā šim dziedātājam noteikti nedāviniet parfimēriju, jo tieši tā būtu viņa nevēlamākā dāvana. Šarmantā dziedātāja sapnis ir ielūgt vakariņās aktrisi Sofiju Lorēnu.

Jacynthe (Kanāda) Pirmo dziesmu Jacynthe sarakstīja jau 5 gadu vecumā. Dziedātājas karjeru viņa uzsāka skolas korī, bet pēc tam kļuva par gospeļu kora solisti. Vēlāk viņa mācījās dziedāt belcanto. Kanādas pārstāvei patīk gatavot mazkoloriju desertus, apgūt valodas, nodarboties ar aerobiku un jogu, pastaigāties, staigāt pa veikaliem un izklaidēties ar tuvākajiem draugiem. Dziedātāja atzīst, ka baidās no tumsas, tādēļ guļot gaisma vienmēr paliek ieslēgta. Vēl Jacynthe baidās no blaktīm. Tā kā dziedātāja apzinās savas spējas, viņa uzskata, ka neesot vajadzības skatīties uz pārējiem konkursa dalībniekiem kā uz konkurentiem.

Omar (Kirgiztāna) Omāram patīk lasīt, sacerēt dziesmas un nodarboties gan ar peldēšanu, gan basketbolu. Bet dziedātāja īpašais talants ir prasme atdarināt dažus populārus māksliniekus. Omārs ar prieku klausās popmūziku, ciena Igora Krutoja daiļradi. Krigiztānas pārstāvis labi gatavo nacionālās virtuves ēdienus. Bērnībā viņa sapnis bija kļūt par deputātu, bet, ja tagad Omārs kļūtu par Prezidentu, tad, pirmkārt, viņš cīnītos pret pirātismu.

Duets „Nokaut” (Maķedonijas Republika) Duets „Nokaut”- tie ir Vladimirs Krestevskis un Nikola Perevskis. Vladimirs ir beidzis filoloģijas fakultāti, Nikola- Muzikālās Mākslas fakultāti. Brīvā laika šiem māksliniekiem ir maz, bet, ja tāds ir, Vladimirs nodarbojas ar astroloģiju, brauc ar skrituļslidām vai spēlē tenisu. Nikola labprāt guļ, gatavo, peldas vai arī spēlē tenisu. Vladimirs sevi asociē ar multfilmu varoni Pīteru Penu, jo dažkārt viņš nespēj kļūt pieaudzis. Jau no bērnības Nikola iztēlojās, ka viņš ir Pinokio. Abi šie dziedātāji labi gatavo: Vladimiram īpaši padodas salātu gatavošana, bet Nikola firmas ēdieni ir nacionālie maķedoniešu ēdieni. Vladimirs uzskata, ka nekas nenotiek tāpat vien, bet Nikola domā, ka katrs dzīves brīdis var mainīt pilnīgi visu! Pārējiem konkursa dalībniekiem duets novēl: „Kaut visiem būtu tik spēcīgi konkurenti, kādi esam mēs!”

Ņuša Šuročkina (Krievija) Lai gan Ņuša Šuročkina ir 2008. gada šova „STS Discover a Superstar” uzvarētāja, viņa necieš egoismu un uzskata, ka svarīgākais cilvēkos ir patiesums, kā arī harmonija ar visu apkārtesošo. Viņai patīk jūra, pludmales volejbols un neparastas vietas. Viens no mīļākajiem multfilmu personāžiem ir Vāverīte no animācijas filmas „Ledus laikmets”: tieši ar viņu sevi asociē pati Ņuša! Dziedātājai patīk romantiskas komēdijas un svētki. Krievijas pārstāves sapņos ietilpst dziedāt kopā ar Dženetu Džeksoni un padzert tēju kopā ar savu mīļāko dziedātāju Ališu Kīzu.

Jeļena Maksimova (Krievija) Jau otro gadu Jeļena mācās popmūziku un džezu Mūsdienu Mākslas Institūtā. Viņa jau ir pabeigusi Sevastopoles Universitāti, kur apguva valodas. Piedalījusies daudzos muzikālos konkursos. Brīvajā laikā, kurš dziedātājai ir maz, viņai patīk ceļot. Māksliniece izvēlas valkāt klasiska, sportiska, kā arī „glam- rok” stila apģērbu. Pēc Jeļenas domām, viens no viņas lielākajiem grēkiem ir lepnums. Savu piedalīšanos konkursā „Jaunais vilnis 2008” Jeļena redzēja sapnī, bet, ja nopietni, tad piedalīties konkursā viņa nolēma tā augstā kvalitātes līmeņa dēļ.

Grupa „Klipsi” (Ukraina) Jekaterina un Jūlija dzied kopā jau no mazotnes, bet trešā dalībniece Jeļena pievienojās pirms pāris gadiem. Jūlijai patīk dejot, lasīt, pastaigāties un vērot, kā cilvēki pavada savu brīvo laiku. Vislabprātāk viņa atpūstos pludmalē, kurā nav cilvēku. Jeļenas sapnis ir kādreiz dziedāt duetā ar Madonnu. Viņa ir ļoti ticīga, mīl Dievu un neatteiktos no Viņa telefona numura. Jekaterina ir ļoti kaislīga, mīl tango un sarkano krāsu, bet necieš matemātiku, sportu un mantkārīgus cilvēkus. Ja māksliniecei ir brīvs laiks, viņa labprāt gatavo. Grupa „Klipis” konkursā „Jaunais vilnis 2008”piedalās tādēļ, lai sevi parādītu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu