The Chemical Brothers pārspēj Fatboy Slim "Radio Ringā"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rietumu Radio un Radio Valmiera kopīgi rīkotajā muzikālajā cīņā "Radio Rings" pagājušajā nedēļā visvairāk balsu saņēmis deju mūzikas projekts The Chemical Brothers, par kuru nobalsojuši 302 radioklausītāji.

Fatboy Slim 224 : 302 The Chemical Brothers

Deju mūzikas grandu cīņa sākās jau pagājušajā otrdienā, kad abu radiostaciju ēterā "Radio Ringā" tika atskaņotas piecas dziesmas no katra mākslinieka. Sākotnēji vadībā izvirzījās Fatboy Slim, bet jau nedēļas nogalē ķīmiskie brāļi savus konkurentus panāca un vēlāk izcīnīja visai pārliecinošu uzvaru ar 78 balsu pārsvaru.

Liepājā, Rietumu Radio interneta mājaslapā, cīņa noslēdzās ar līdzīgu rezultātu – 131:157 The Chemical Brothers labā. Radio Valmiera klausītāji Fatboy Slim atvēlēja tikai 93 balsis, bet par uzvarētājiem tika nobalsots 145 reizes.

Otrdien, 15.jūlijā, pulksten 19:00 raidījuma laikā tiks noskaidroti tie laimīgie balsotāji, kas saņems ielūgumus uz "Positivus AB" festivālu.

Šajā nedēļā "Radio Ringā" spēkiem mērosies divas lieliskas grupas - R.E.M. pret Prāta Vētru. Cīņas uzvarētāji tiks noskaidroti nākamās nedēļas raidījumā, ņemot vērā balsojumu abu radiostaciju mājaslapās. Arī šoreiz kāds no laimīgajiem balsotājiem varēs doties uz kādu no koncertiem pilnīgi par brīvu, turklāt līdzi ņemot vienu draugu. Šoreiz ielūgumi tiks izspēlēti uz grupas Prāta Vētra koncertiem. Rietumu Radio mājaslapā balsojušais uzvarētājs iegūs brīvbiļeti uz koncertu Ventspilī, bet www.radiovalmiera.lv laimīgais balsotājs varēs bez maksas apmeklēt koncertu Valmierā.

"Radio Ringa" pirmsākumi meklējami 1998.gadā. Toreiz raidījums skanēja tikai Rietumu Radio ēterā. Atzīmējot raidījuma desmitgadi, "Radio Rings" izaicināja arī citu Latvijas radiostaciju Radio Valmiera, kas turpmāk piedalīsies muzikālajā šovā. Raidījums skan divās radiostacijās katru otrdienu pulksten 19:00. Ar radio tilta starpniecību, daļa no raidījuma tiek vadīta Rietumu Radio ētera studijā Liepājā, daļa – Radio Valmiera studijā.

Katru reizi raidījumā notiek kāda muzikāla cīņa starp divām grupām: vienu no tām izvēlas Rietumu Radio kolektīvs, otru – Radio Valmiera. Raidījuma laikā izskan piecas dziesmas no katras grupas. Tālākais paliek radioklausītāju rokās – jābalso par savu favorītu abu radio mājaslapās www.rietumuradio.lv vai www.radiovalmiera.lv . Uzvarētājs tiek noskaidrots nākamās nedēļas raidījumā.

Rietumu Radio raida Liepājā un tās apkārtnē frekvencē FM 105.8 MHz, Radio Valmiera var dzirdēt 35 km attālumā no Valmieras uz viļņa FM 102.4 MHz. Abas radiostacijas iespējams klausīties internetā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu