Borowa Mc "Bez Tevis" (video) (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Grupa "Borowa MC" nodod skatītājiem ilgi gaidīto videoklipu topus iekarojušajai dziesmai "Bez Tevis".

Klips tapis gaidāmās latviešu kinofilmas "Pasažieri" noskaņās.

"Klipa "Bez Tevis" filmēšana bija aizraujošs process, jo ar grupas biedriem izbaudījām ekstrēmus mirkļus, traucoties ar bezceļa auto pa mežiem, karjeriem, upēm. Man patiešām bija prieks sastrādāties ar režisoru Jurģi Tūbeli un operatoru Kasparu Braķi," atzīst grupas līderis Aigars Runčis. "Kad piekritu piedalīties filmā "Pasažieri" šofera lomā, šaubījos, vai darīju pareizi, taču izmēģināt spēkus kino jomā esmu sapņojis kopš bērna kājas. Un tik daudz kilometru, cik bija nepieciešams filmēšanas laikā, noriņķot džipā pa Rīgas ielām arī nav joka darbs."

Dziesmas mūzikas autore ir Guntra Kuzmina, bet teksta autors Aigars Runčis. Pirmatskaņojums notika Aigara dzimšanas dienā 17.augustā. Dziesma ir stāsts par pieķeršanos un sāpīgu šķiršanos. Kad cilvēkam ir spilgtā atmiņā laimīgie brīži kopā ar otru cilvēku, kad vēl viņš ilgojas pēc tik ierastajiem glāstiem, skūpstiem un mīļajiem vārdiem un kad katrā pretimnācējā ir gatavs saskatīt mīļoto, neskatoties, ka tie ir jau citi cilvēki un citas attiecības.

Klipa režisors ir Jurģis Tūbelis un operators - Kaspars Braķis. Dziesma būs dzirdama izskaņā jaunuzņemtajai latviešu pilnmetrāžas filmai "Pasažieri", kuras pirmizrāde ir gaidāma līdz šī gada beigām.

Filma "Pasažieri" (režisors Jurģis Tūbelis) ir par cilvēku attiecībām, kad viss rit savu gaitu. Par to, ka negaidīti pagriezieni vai cilvēki, kas gadās ceļā, var šīs attiecības izmainīt. Tie ir atklāsmes brīži, kad cilvēks novērtē, kas īstenībā viņam pieder. Filmas sižets sasaucas ar dziesmas "Bez Tevis" būtību.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu