Lāms kādreiz vēlētos spēlēt citas valsts klubā

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Pagājušās sezonas Vācijas čempionvienības futbolā Minhenes "Bayern" aizsargs Filips Lāms kādreiz vēlētos spēlēt arī kādā citas valsts klubā.

Jau ziņots, ka Lāms novembra sākumā pagarināja līgumu ar "Bayern" līdz 2016.gadam.

"Kad mana līguma termiņš būs beidzies, tad man būs 32 gadi un spēlēšana kādā citā valstī man varētu kļūt par aktuālu tēmu," laikrakstam "Bild" izteicās Lāms. "Es izlēmu palikt "Bayern", jo šis klubs ir daļa no manis, es dzīvoju šī kluba dēļ un man patīk šis klubs, tad kāpēc man to pamest?"

"Viss, ko es vēlos, ir uzvarēt UEFA Čempionu līgā, un to šeit var izdarīt," uzskata aizsargs.

Lāms aizvadītajā Pasaules kausa izcīņā bija Vācijas izlases kapteinis un nākotnē viņš vēlas kļūt arī par "Bayern" komandas kapteini, pārņemot šo titulu no Nīderlandes spēlētāja Marka van Bomela.

Vācijas bundeslīgas kopvērtējumā pēc 12 kārtām "Bayern" ar 19 punktiem atrodas sestajā pozīcijā, līderiem Dortmundes "Borussia" zaudējot 12 punktus. Taču Lāms uzskata, ka pagājušās sezonas čempionvienība var noķert "Borussia".

"Dortmundes komanda spēlē ļoti labi, taču šī komanda vēl ir jauna," teica Lāms. "Es vairāk būtu uztraucies, ja mēs 12 punktus zaudētu Leverkūzenes "Bayer" vai Brēmenes "Werder" vienībām."

Aizvadītajā nedēļas nogalē "Bayern" savā laukumā ar 3:0 uzvarēja "Nurnberg" vienību, kas kopvērtējumā ar 18 punktiem ir desmitajā vietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu