"Rock'n'Riga" cīņā uzvar grupa "Karma"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rock'n'Riga Garāžas dueļu 2.sezonas pēdējā regulārā čempionāta cīņā uzvar grupa "Karma", šonedēļ sākas ceturtdaļfināli!

Pagājušopiektdien, 16.oktobrī, R''n''R Garāžas dueļu 2.sezonas pēdējā regulārā čempionāta cīņā uzvaru guva grupa "Karma", kas ar rezultātu 2:0 pārspēja savus pretiniekus "Magura". Līdz ar to ir zināmi visi ceturtdaļfinālisti.

Ceturtdaļfinālu kalendārs ir šāds:

23.oktobris - Acid Rain vs Animal Stampede

30.oktobris - Mango vs Monkeyrocks

6.novembris - The Factor vs New Buzz

13.novembris - 4 Stroke Engine vs Karma

Piektdienas, 23.oktobra dueļa saturu veidos pašmāju leģendu "Zig Zag", "Red Hot Chilli Peppers" un pankroka veterānu "The Sex Pistols" repertuārs. Īpašais vakara viesis būs neviens cits kā "Zig Zag" balss Juris Lasinskis.

Galvenās balvas uzkrājums šobrīd ir 392 LVL.

Ceturtdien, 22.oktobrī, R''n''R atkal visus aicina uz labdarības pasākumu "Gribu dzīvot", kurā turpinām vākt līdzekļus 108.specializētajam bērnudārzam Mežaparkā. Uzstāsies tādas pašmāju apritē zināmas grupas kā Apēdājs, Monkeyrocks un tik tikko Garāžas dueļos startējušie Rock The Nation.

Sestdien, 24.oktobrī, notiks Sadraudzības koncerts, kurā uzstāsies pankroka grupas "P''N''D" un "All Day Long".

"R''n''R" ziņo, ka diemžēl trešdien paredzētais Luija Fonteina grupas "Body Bags" koncerts ir atcelts, jo grupa ir pēkšņi izjukusi, kā to paziņoja grupas ģitārists Egons Kronbergs.

Ieeja uz visiem "Rock''N''Riga" pasākumiem ir bez maksas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu