Hugues Lepin - 3 Michelin zvaigžņu restorāna vīnzinis un vīna investīciju eksperts

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Ilggadējais Hélène Darroze partneris dodas viņai līdzi uz Rīgu atklāt Nordic Star un iepazīstināt mūs ar pasaules labākajiem vīniem.

Ar nožēlu paziņojam, ka, sakarā ar piedalīšanos privātā pasākumā, Hélène Darroze ir atcēlusi festivāla atklāšanas vakariņas. Jaunākā informācija par festivāla programmu ir pieejama festivāla mājas lapā nordicstar.info un Facebook lapā Nordic Star Riga.

Hugues Lepin vīnziņa karjera sākās nu jau vairāk kā pirms desmitgades Alain Ducasse 3 Michelin zvaigžņu restorānā Le Louis XV, Montekarlo. Hugues devās prom no Francijas, lai atvērtu «Alain Ducasse at the Dorchester», un viņa darba pieredzē ir ierindojama sadarbība arī ar šefpavāru Gordon Ramsay.

nordicstar.info

Kopā ar 2 Michelin zvaigžņu šefpavāri Hélène Darroze tika radīts Sommelier’s Table – tāir pirmā sava veida pieredze; šis vīnziņu galds ir novietots pašos The Connaught Hotel vīna pagrabos, un ir īpaši radīts kaismīgiem vīnu cienītājiem. Šī galdiņa viesiem ir īpaša iespēja izbaudīt vakariņas intīmā gaisotnē vecākā vīnziņa aprūpē, kur katru ēdienu Hélène Darroze ir īpaši pieskaņojusi vakariņu laikā baudāmajam vīnam.

Hugues šobrīd ieņem Director of Private Client sales amatu Wine Source Group uzņēmumā, piedāvājot īpašu pakalpojumu, īpaši izmeklējot izsmalcinātus vīnus un alkoholiskos dzērienus gan privātajiem, gan komerciālajiem klientiem visā pasaulē. Hugues ir nepārspējams tieši mazo, ekskluzīvo vīndaru un biodinamisko vīnu pasaulē.

Festivāla atklāšanas vakariņām vīnzinis būs sevišķi izmeklējis izsmalcinātus vīnus, turpretī festivāla nedēļā pasniegs divas meistarklases.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu