Rīgā koncertēs Rammstein (71)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Koncertaģentūra FBI paziņo: "Rammstein" – pazīstamākā, skandalozākā un veiksmīgākā Vācijas koncertgrupa pasaulē, uzstāsies Latvijā, "Arēnā Rīga" 2010. gada 4. martā.

Super. Ideāli. Iespaidīgi. Un dažreiz vienkārši … “wow”! Visbiežāk tieši šie vārdi laužas no koncertu apmeklētāju lūpām pēc “Rammstein” šova. Kad grupa turpinās savu turneju 2010. gadā, viss būs tieši tāpat, jo grandiozs šovs savienojumā ar pirotehnikas bliezienu saderas ar Rammstein uzstāšanos kā cimds ar roku.

Rammstein ir viena no šobrīd pieprasītākajām koncertgrupām pasaulē, turklāt pēdējo divu gadu laikā vien mūziķi pārdevuši vairāk nekā 25 miljonus ierakstu. Rammstein ir pirmā vācu grupa, kas tikusi nominēta prestižajai "Grammy" balvai.

Vācijas industriāla roka huligānu Rammstein koncertturnejas lielākoties ir izpārdotas. Šogad grupa izziņoja jaunu turneju, kas sākumā paredzēja 27 šovus 25 pilsētās – teju visās valstīs vien dažas dienas pēc biļešu tirdzniecības sākšanas koncerti tika izpārdoti. Sekojot panākumiem, grupa ir paziņojusi, ka tūre turpināsies 2010. gadā un tās ietvaros Rammstein uzstāsies Latvijā.

Rammstein koncerti ir kā skarbs teatrāls uzvedums uzbrūkošas rokmūzikas pavadībā. “Rammstein” dalībnieki – vokālists Tils Lindemans (Till Lindemann), ģitārists Rihards Kruspe (Richard Z. “Fuchs” Kruspe), taustiņinstrumentālists Kristians Lorencs (Christian “Flake” Lorenz), ģitārists Pauls Landers (Paul Landers), basģitārists Olivers Rīdels (Oliver “Lars” Riedel) un bundzinieks Kristofs Šneiders (Christoph “Doom” Schneider) uzstāšanās laikā dauza, demolē un spridzina dekorācijas. Galvenā pirotehniķa lomu nereti uzņemas solists Tils Lindemans.

Koncertaģentūras FBI direktore Inga Kadeka: "Pirotehnika ir Rammstein šova neatņemama sastāvdaļa, tāpēc notika rūpīga sagatavošanās, lai noskaidrotu, vai norises vietā iespējams rīkot tik burtiskā nozīmē ugunīgu priekšnesumu, kāds tas grupai ir. “Rammstein” pārstāvji mums izvirzījuši ļoti nopietnas prasības, un tas nozīmē, ka koncerta apmeklētājus sagaida iespaidīgs priekšnesums Rammstein labākajās tradīcijās."

Šorīt, 19. oktobrī, pārdošanā visā Latvijā nonāca grupas sestais studijas albums "Liebe ist für alle da". Albumā iekļautas 11 dziesmas un, kā atzīst grupas dalībnieki, albuma nosaukums ir pilnīgs pretstats tam, kas sagaida, klausoties jaunās dziesmas.

Albuma pirmais singls "Pussy" savā atklātībā šokēja visu pasauli. Dziesmas videoklips, kurā “Rammstein” iejūtas pornofilmā, mūzikas kanālos un interneta vietnē "YouTube" pieejams tikai cenzētā versijā.

Biļetes var iegādāties gan interneta lapā www.ticketpro.lv, gan “Biļešu paradīzes” kasēs. Stāvbiļetes cena ir 30 Ls. Par īpaši zemu akcijas cenu pieejamas sēdvietas trešajā stāvā – tās maksā 25 Ls. Pārējās sēdvietas maksā 30 Ls un 35 Ls, atkarībā no sēdvietas attāluma līdz skatuvei. Vien 1 000 biļetes nopērkamas speciāli ierīkotā fanu zonā, kas atradīsies skatuves priekšā, un to cena ir 45 Ls.

Komentāri (71)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu