"Dziedošās ģimenes" pamet Dukuru ģimene (825)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Latvijas dziedāšanas svētku šova "Dziedošās ģimenes" konkursu šonedēļ atstāj Dukuru ģimene no Cēsu rajona Raiskuma.

Kā jau zināms, LNT šovā „Dziedošās ģimenes” katru nedēļu pēc skatītāju un žūrijas balsojuma rezultātiem šovu atstāj viena ģimene. Tā, kura iemantos vislielāko žūrijas atzinību un skatītāju mīlestību, iegūs galveno balvu - 10 000 eiro, bet to uzzināsim vien decembrī, kad beigsies dziedāšanas svētki. Projekta žūrijā - LNT labestības projektu „Labestības diena” un „Eņģeļi pār Latviju” vadītāja Katrīne Pasternaka, komponists un pianists Uldis Marhilevičs un maestro Raimonds Pauls. Šo svētdien 10 ģimenēm bija jāsagatavo jautrs priekšnesums – skanēja joku dziesmiņas. Žūrija arī šoreiz vienojās, ka samazinās atzīmes, lai konkurence un vērtējums taptu plašāk interpretējams un lietojams. Piedāvājam katras ģimenes vērtējumu konkursa pusfinālā un žūrijas komentārus par priekšnesumiem.

Riču ģimene no Rīgas Riču ģimene dziedāja Raimonda Paula dziesmu „Atnāk jauka vasariņa”. Žūrijas vērtējums - 30 punkti. U.M.: „Ļoti interesanta interpretācija. Skaista daudzbalsība. Liriski čigāniski. Paldies!” (10) K.P.: „Man ļoti patika pats izpildīšanas stils. Jūsu kostīmi – kā no mūkiem pārtapāt par neatvairāmiem džentlmeņiem. Muzikāli nemaz neņemšos kritizēt, tas bija skaisti!” (10) R.P.: „Ar šo dziesmiņu man ir mīļas atmiņas. Labs šova sākums. Brīnišķīgi!” (10)

Vītolu ģimene no Madonas rajona Liezēres pagasta Vītolu ģimene uzstājās ar teatrālu uzvedumu „Balāde par Johanu”. Žūrijas vērtējums - 30 punkti. U.M.: „Es apbrīnoju jūsu uzņēmību, kā nedēļas laikā gatavs teātris. Paldies!” (10) K.P.: „Manas jaunības dienu dziesma. Skatoties uz jums visiem, man pasaku sajūta radās. Skaists brīnums jūsu ģimene ir! Bet uzmanieties ar mikrofoniem, lai nepazaudētu savas balsis.” (10) R.P.: „Ar interesi gaidīju jūsu iznācienu. Jums izdevās, malači. Atradāt pareizu pieeju.” (10)

Legzdiņu ģimene no Dobeles rajona Jaunbērzes Māsas Legzdiņas dziedāja dziesmu „Mīļie puiši, labie puiši”. Žūrijas vērtējums - 30 punkti. U.M.: „Nu ko man teikt... Režija bija fantastika. Jūs esat lieliskas. Prīmā!” (10) K.P.: „Es visu laiku gaidīju, kas būs tas īpašais, ko dāvājāt Uldim Marhilēvičam. Svārciņi no maisiņiem – ideāls risinājums krīzes laikā.” (10) R.P.: „Es piezvanīšu Vaikulei, lai nokopē no jums tērpus. Šos nevar aizmirst. Bija jocīgs numurs, bet man patika!” (10)

Grīnhofu ģimene no Ogres Grīnhofu ģimene uzstājās ar dziesmu „I like to move it move it”. Žūrijas vērtējums - 30 punkti. U.M.: „Burvīgs priekšnesums. Paņēmāt visu publiku jau no pirmās sekundes. Jūs sevi atklājāt citā gaismā.” (10) K.P.: „Man milzīgs prieks, ka tētis ir uzņēmis lielo lomu. Bet arī pārējo pienesums bija skaists. Paldies!” (10) R.P.: „Skatoties uz ģimenes sastāvu, gribas teikt – tāda būs mūsu nākotne. Mans mīļākais dalībnieks Valteriņš sevi nepiepūla nekad!” (10)

Eriņu ģimene no Rēzeknes rajona Dricāniem Eriņu ģimene dziedāja „Lobs bej puika myusu Jezups”. Žūrijas vērtējums - 30 punkti. U.M.: „Vēl viens punktiņš Latvijā, kur dzīvo mīlestība. Tāpēc labs numurs jums sanācis!” (10) K.P.: „Paldies, bija ļoti jauki. Kā katrs no jums kāpa uz skatuves, tā gāza no kājām nost!” (10) R.P.: „Es jau gribēju celties, kad meklēji savu nākamo vīru, bet tad atminējos, cik man gadu! Bet nu malači, latgalnieki ir lustīgi, kā jau pienākas!” (10)

Igauņu ģimene no Rēzeknes rajona Gaigalavas Igauņu ģimene dziedāja „Čī, čā gūteņa”. Žūrijas vērtējums - 30 punkti U.M.: „Prīmā! Skaisti. Man kāja iet vēl tagad līdzi!” (10) K.P.: „Tērpi skaisti, riktīgs latgaļu danču numurs!” (10) R.P.: „Mjā... Man ir skumji, jo atkal jāliek augstākā atzīme. Žūrija ir jāmaina, mēs sevi esam izsmēluši... Paldies.” (10)

Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Dukuru ģimene no Cēsu rajona Raiskuma Dukuru ģimene dziedāja grupas „Instrumenti” dziesmiņu „Apēst tevi”. Žūrijas vērtējums - 29 punkti U.M.: „Paldies par uzdrīkstēšanos – šīs dziesmas izpildījumā, bet gribējās mazliet vairāk joku!” (10) K.P.: „Man mīļa dziesmiņa. Jauks izpildījums. Muzikāli perfekti.” (10) R.P.: „Profesionāli un skanīgi!” (9)

Foto: Ingars, TVNET
Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Skatītāju balsojumam kopsummējoties ar žūrijas balsīm, tika izlemts, ka no šova ir jāizstājas Dukuru ģimenei. Tomēr uz ilgu laiku viņi neatstāj skatuvi, jau nākamnedēļ startēs no jauna.

Nākamnedēļ sešas jau izbalsotās ģimenes cīnīsies par atgriešanos šovā, bet šova finālā tikušās ģimenes atpūtīsies.

Komentāri (825)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu