Rīgā uzstāsies vācu grupa "De Phazz" (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

17.novembrī Rīgā, "Sapņu fabrikā", kārtējo reizi uzstāsies vācu grupa "De Phazz", iepazīstinot klausītājus ar savu jaunāko albumu "lala 2.0", informēja "Makroconcert Latvija" sabiedrisko attiecību speciāliste Inese Rutkovska.

Grupas "De Phazz" daiļrades pamatā ir "soul", "downtempo" un viegla džeza sintēze, kuru paspilgtina juteklisks vokāls un dažkārt arī neuzbāzīgi hopa un latino elementi.

1997.gadā dibinātā projekta līderis ir vācu producents Pits Baumgartners, kas katra albuma radīšanai piesaista arvien jaunus profesionāļus, pastāvīgi sadarbojoties vien ar Karlu Frīsonu un Patu Apltoni.

Popularitāti grupa "De Phazz" ieguva jau pēc debijas albuma izdošanas un kopš tā laika uzskatāma par vienu no visu laiku veiksmīgākajiem Vācijas muzikālajiem projektiem, kura mūzika kļuvusi par pārstāvētā žanra klasiku.

Šogad izdotais albums "lala 2.0", kurā iekļautas 16 dziesmas, ir astotais grupas studijas albums, un tā ierakstīšanā piedalījušies vairāki izcili vokālisti no Vācijas, ASV un Kanādas.

Pavasarī "De Phazz" izdeva albuma pirmo singlu ar nosaukumu "No story", kura skandalozais videoklips izpelnījies grupas daiļrades cienītāju lielu atzinību.

"De Phazz"
"De Phazz" Foto: Publicitātes foto

Koncertā Rīgā skatītājiem būs iespējams baudīt gan "De Phazz" jaunākā albuma kompozīcijas, gan arī dziesmas, kas gadu gaitā grupai atnesušas pasaules slavu.

Biļetes iepriekšpārdošanā uz koncertu var iegādāties visās "Biļešu servisa" tirdzniecības vietās.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu