Pārvērtības: mans templis no jauna staro sievišķības skaistumā! (189)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kā teikuši senie grieķi – mūsu ķermenis un izskats ir mūsu pašu kopjams templis. Tā starojums nāk no mūsu labsajūtas gaismas. Tomēr nereti to apslāpē dzīves sarežģīto uzdevumu nasta... Mūsu nākamā pārvērtību dalībniece Andra bija gatava izaicinājumam mainīties, lai no jauna atklātu mums un dzīvei savu gaišumu un sievišķības šarmu.

Andra (50) projektam “Drosmīgās pārvērtības” nepieteicās pati, šo izaicinājumu viņai piespēlēja mīļotā meita: “Es it kā neesmu konservatīva, arī neesmu no bailīgajām, bet kaut kā nevarēju saņemties uz šo soli – pati sevi pieteikt pārvērtībām. Tagad varu teikt vien lielu paldies meitiņai, kas to visu izdarīja manā vietā!”

Andra ir interjera arhitekte un mēbeļu dizainere. Ikdiena paiet radošā darbā pašas uzņēmumos “I.U.Rozbija” un “SIA Rosby”. “Man patīk skaistas lietas, esmu pat nedaudz perfekcioniste, tāpēc tas, ko laiks dara ar sievietes izskatu, man ir ļoti sāpīga tēma... Es no jauna gribu būt skaista!” savu vēlmi pēc pārmaiņām skaidro Andra. Nolēmām viņai sniegt šo iespēju – no jauna atvērt templim durvis, lai tajā ieplūst saules gaisma!

Projektā “Drosmīgās pārvērtības” ar jaunākās paaudzes aparatūru talkā nāca Dr. Kaspara Feldmaņa privātklīnika, kurā strādā divi operējošie plastikas ķirurgi - Dr. Kaspars Feldmanis un Dr. Evija Rodke. Izdzirdot, ka ir izvēlēta piedalīties “Drosmīgajās pārvērtībās” - veikt ne vien plakstiņu korekcijas operāciju, bet arī izveidot jaunu tēlu salonā “Hairbaltic” un stilu pie stilistes Vinetas Minkēvičas, Andra pārsteigumā izsaucās: “Es tam nespēju noticēt... Brīnumi tomēr notiek... Jau tagad esmu jums visiem pateicību parādā par šo iespēju mainīties!”

Plakstiņu korekcijas operāciju uzņēmās veikt plastikas ķirurgs Kaspars Feldmanis, kas vispirms uzaicināja Andru uz konsultāciju. “Bieži cilvēkiem trūkst informācijas, ko nozīmē plastikas ķirurģija. Nereti cilvēki to neuztver pietiekami nopietni, kā medicīniski sarežģītu operāciju,” skaidro Kaspars Feldmanis. Svarīgo pārvērtību dienā Andra ierodas mazliet sanervozējusies, un kā nu ne, ja gaidāma operācija. “Protams, esmu ļoti nobijusies, tomēr uzticos ķirurga profesionalitātei,” sevi mierina Andra. Pēc nomierinošās tabletes iedzeršanas pārvērtību dalībniecei tika uzvilktas griezuma līnijas, un tad jau viņa devās pārģērbties speciālajā, operācijai domātajā apģērbā. Andrai operācija tika veikta pilnā narkozē.

Foto: Ingars, TVNET

Operācija noritēja veiksmīgi, tomēr Andras vecums mazliet pagarināja dzīšanas procesu. Plakstiņi bija pilnībā sadzijuši pēc mēneša, un nu acu skatiens izmainījies līdz nepazīšanai.

Pirms operācijas un pēc

“Atzīšu, ka sākumā biju mazliet sanervozējusies, jo man viss dzīšanas process likās ļoti ilgs – ātrāk gribējās redzēt galarezultātu. Interesanti bija padzīvoties pāris nedēļu tumšās saulesbrillēs kā itāļu mafijas pārstāvei,” smejoties stāsta Andra. “Tomēr beigu beigās viss sadzija labi un rezultāts ir pārsteidzoši perfekts. Esmu ļoti apmierināta!”

Nākamās pārvērtības Santa piedzīvo skaistumkopšanas salonā “Hairbaltic”. “Šai sievietei piemīt mīlīga gan iekšējā harmonija, gan ārējā vizuālā faktūra, līdz ar to mēs vēlējāmies viņu izveidot kā gaišu, maigu un nevainīgu būtni,” par Andras tēlu stāsta friziere Alla Matjušenoka. Līdz ar to tika izvēlēts mierīgs, pērļains matu pamattonis, akcentējot to ar bērnišķīgi rotaļīgām rozā šķipsnām, kas atsvaidzinās sejas ādu.

“Rozā mati? Sākumā es domāju, ka meitenes joko, bet tad nopratu, ka nodomi ir reāli manus matus iekrāsot rozīgus... Ja godīgi, neticēju, ka galarezultāts būs tik jauks! Redz, ko nozīmē uzticība profesionāliem meistariem, kaut arī pašu māc šaubas,” aplūkojusi sevi spogulī, spriež Andra. “Bet man patīk!!! Tik rotaļīgi, bet tajā pašā laikā eleganti!”

“Pamata uzklāšanai izmantoju korektoru, kas notušēja sejas ādas defektus, pāri klājot tonālo kārtu ar mitrinošu efektu. Līdz ar to seja mazliet iemirdzas un izskatās jaunāka,” skaidro vizāžiste Violeta Rulle. Tālāk tika izmantots mirdzošs, birstošs pūderis, kas vizuāli izlīdzina grumbiņas. Acu krāsu gammā tika izmantoti pasteļtoņi, no pērļaini balta līdz rozīgi brūniem. “Tikai ārējos acu kaktiņus izcēlu ar melno ēnu, kas skatu padarīs koķetīgāku,” sīkās nianses atklāj Violeta. “Galu galā acu krāsojums atgādina skaistu,vasarīgu tauriņu. Uzdevums mums bija galvenokārt izcelt acis. Vaigu kaulus atsvaidzināju ar rozīgu toni, bet minimāli, lai rozā koptēlā nebūtu par daudz. Lūpas atsvaidzināju ar svaigiem, vasarīgiem lūpu spīdumu toņiem.”

Nākamais pārvērtību solis bija arhitektes roku manikīrs. “Andrai izvēlējāmies pieaudzēt gēla nagus, jo tie ir ļoti praktiski un rokām radīs sakoptu izskatu. Arhitektei ir daudz tikšanos ar klientiem, un skaistas rokas ir ļoti svarīgs biznesa elements,” atklāj manikīre Zane Bloka.

Foto: Felicija/TVNET

Kad Andras pārvērtības salonā “Hairbaltic” bija beigušās, ceļš veda uz fotostudiju “IMAGINE”, kur mūs sagaidīja atraktīvais fotogrāfs Jānis Vidmants Kalniņš un modes māksliniece, stiliste Vineta Minkēviča. “Andra ir ļoti skaista un smalka dāma, kuru mēs no jauna padarīsim rotaļīgi sievišķīgu,” savus plānus atklāj Vineta.

FOTO: Foto: Jānis Vidmants/STUDIOIMAGINE
FOTO: Foto: Jānis Vidmants/STUDIOIMAGINE Foto: Jānis Vidmants/STUDIOIMAGINE

Andra: “Piedalīšanās pārvērtībās man bija kā pamudinājuma dāvana no manas mīļās meitas Annas, ko nolēmu arī pieņemt! Man patika viss: sākot ar to, ka pati biju noskaņojusies visam ļauties. Manas sajūtas bija tādas, it kā piedalītos skaistā izrādē, kur man ir galvenā loma. Tā jutos gan klīnikā, gan salonā. Ar lielu prieku vēroju un baudīju speciālistu augsto profesionalitāti un cilvēcīgo sirsnību. Viss šis process man bija pārsteidzoši interesants... Paldies liels jums visiem!”

Arī mums bija liels prieks noraudzīties, kā Andra atdzimst, kā no jauna iedegas gaismas viņas templī. Skaista, eleganta un pašpārliecināta – tāda viņa devās projām no pārvērtībām! Paldies plastikas ķirurgam Kasparam Feldmanim un Dr. Feldmaņa privātklīnikai, paldies visiem salona “HairBaltic” meistariem, it īpaši vadītājai Ilvai, un arī apģērbu tīklam “MOS”, kurš Andrai uzdāvinās pašas izvēlētās stilam atbilstošās drēbes 50 latu vērtībā.

Tiekamies jau pavisam drīz jaunās pārvērtībās!

Komentāri (189)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu