"Bayern" pussargs Švainštaigers gandrīz izlēmis par savu nākotni (1)

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Vācijas čempionvienības futbolā Minhenes "Bayern" pussargs Bastians Švainštaigers atklājis, ka ir gandrīz pieņēmis lēmumu par klubu, kurā turpinās savu karjeru.

Tāpat viņš atklāja, ka vēlas uzvarēt UEFA Čempionu līgā.

26.gadus vecajam Švainštaigeram līgums ar "Bayern" beidzas 2012.gada jūnijā, taču, ja viņš nepiekritīs pagarināt līgumu ar klubu, tad Minhenes vienība centīsies viņu pārdod, lai nezaudētu spēlētāju par velti.

Par futbolista pakalpojumiem interesējas tādi pazīstami klubi kā Mančestras "United" un Madrides "Real".

"Ir trīs vai četras komandas, kas varētu būt manas potenciālās darba vietas," atklāja Švainštaigers.

"Jā, es esmu tuvu lēmuma pieņemšanai. "Bayern" komandas prasmes ir augušas, salīdzinot ar pagājušo gadu, un to ir ļoti patīkami redzēt," Vācijas televīzijas kanālam "Sport1" stāstīja futbolists.

Švainštaigers lēmumu par turpmāko karjeru pieņems līdz Ziemassvētkiem.

"Mans mērķis ir uzvarēt Čempionu līgā un vienmēr esmu teicis, ka to varu izdarīt, spēlējot arī citā komandā," izteicās Švainštaigers.

Švainštaigers arī atzina, ka vienības galvenais treneris Luiss van Gāls bija svarīgākais faktors, kas palīdzēja "Bayern" komandai pagājušajā sezonā iekļūt UEFA Čempionu līgas finālā.

"Pagājušajā sezonā mēs redzējām, cik tālu viņš var aizvest savu komandu," teica futbolists. "Es ceru, ka viņš paliks komandā uz ilgu laiku, jo viņš lieliski strādā ar klubu."

Jau ziņots, ka "Bayern" novembra sākumā pagarināja līgumu ar Vācijas izlases aizsargu Filipu Lāmu, kurš šī gada Pasaules kausa izcīņas finālturnīrā bija valstsvienības kapteinis.

Švainštaigers ir Vācijas izlases kapteiņa asistents un kopumā valstsvienībā ir aizvadījis 83 spēles, kurās guvis 21 vārtus.

Savukārt "Bayern" sastāvā Švainštaigers aizvadījis 228 spēles, gūstot 24 vārtus.

Bundeslīgas kopvērtējumā patlaban "Bayern" komanda ar 16 punktiem atrodas devītajā pozīcijā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu