Desmitgadīga meitenīte kļuvusi par māti

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrāna uzņēmums

Kādā Spānijas dienvidu pilsētā desmitgadīgai meitenītei, domājams rumāņu izcelsmes, piedzimusi meita, vēsta BBC News. Kā raksta AFP, dzemdības notikušas Herezs de la Frontera pilsētā, ziņojusi Andalūzijas apgabala sociālo lietu ministre Mikaela Navarro. Domājams, ka bērna tēvam ir trīspadsmit gadi. Pašlaik varas iestādes izlemj vai meitenei un viņas ģimenei var uzticēt zīdaiņa apgādnieku tiesības, vēsta laikraksts «Diario de Sevilla». Spāņu avīzes arī publicējušas zīdaiņa bildes ar vecmammu pieticīgā Lebrihas pilsētas daudzdzīvokļu mājas dzīvoklī.

Pēc plašsaziņas līdzekļu rīcībā esošās informācijas, dzemdējusī meitenīte tikai pirms trijām nedēļām Spānijā ieradusies no Rumānijas. Vecmamma (kura tiek saukta tikai vārdā par Olimpiju) pastāstīja, ka meitene un viņas meita, «kura ir ļoti jauka», jūtas labi.

Pirmā par šīm dzemdībām pavēstīja Andalūzijas avīze «Diario de Jerez». Tās izklāstā, meitenes māte bijusi ļoti pārsteigta par vispārējo interesi, jo «pie mums Rumānijā šādā vecumā precas».

Kopumā, pēc avīzes «El Pais» rīcībā esošiem datiem 2008. gadā Spānijā piecpadsmit gadu vecumā dzemdējušas 177 meitenes.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu