Noslēdzies šovs «American Idol», noskaties uzvarētāja fināla uzstāšanos

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Dziedāšanas šova «American Idol» pēdējā sezonā uzvarējis 24 gadus vecais dziedātājs Trents Hārmons. Hārmons ar asarām acīs pateicās par uzvaru un paslavēja savu sīvāko konkurenti - 22 gadus veco Laporšu Renē.

«Es zinu, ka man ir Dieva dots talants, taču es negribu to uzskatīt par pašsaprotamu,» viņš teica. «Es gribēju smagi strādāt, un [Renē] lika man to darīt.»

Pirms piedalīšanās šovā Hārmons strādāja par viesmīli viņa ģimenei piederošajā restorānā.

Telekanāls «Fox» pagājušā gada maijā paziņoja, ka «American Idol» 15.sezona būšot pēdējā.

Sezonas pēdējā sērija tika atklāta ar video ziņojumu no ASV prezidenta Baraka Obamas, kurš apsveica šovu ar aizvadītajiem 15 gadiem. Viņš teica, ka gribētu, lai jaunieši vēlēšanās būtu tikpat aktīvi, kā balsojot par «American Idol» dalībniekiem.

Producenti Saimons Fulers un Saimons Kauels sāka «American Idol» 2002.gadā. Drīz ASV parādījās vēl citi līdzīgi šovi, piemēram, «The X Factor» un «The Voice».

«American Idol» uzvarētāji Kellija Klārksone, Kerija Andervuda, Dženifera Hadsone, Džordīna Spārksa un Adams Lamberts kļuva par visā pasaulē pazīstamiem mūziķiem.

Pēdējā sērijā uzstājās iepriekšējo sezonu dalībnieki, kā arī žūrijas locekļi Dženifera Lopesa, Harijs Koniks jaunākais un Kīts Urbans.

2006.gadā šova auditorija sasniedza 36 miljonus, bet turpmākajos gados skatītāju skaits kritās. Iepriekšējo sezonu skatījās apmēram 11 miljoni cilvēku.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu