Lopesu kritizē par singla ierakstu ar izvarošanā apsūdzēto «Dr. Luke»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu popdīva Dženifera Lopesa (Jennifer Lopez) izpelnījusies nopēlumu par jauna singla ierakstīšanu ar producentu «Dr. Luke», kuru dziedātāja Keša apsūdzējusi seksuālā, fiziskā, verbālā un emocionālā vardarbībā gandrīz desmit gadu garumā, vēsta britu laikraksts «The Guardian». Lopesas dziesmu «I Ain’t Your Mama» sacerējusi dziedātāja un dziesmu autore Megana Treinore. Tā stāsta par sievietes neapmierinātību ar slinku, bērnišķīgu partneri.

Taču daudzi fani nopēluši Lopesu par to, ka dziesma ierakstīta ar producentu «Dr. Luke». Sociālajos tīklos publicēti daudzi dusmīgi ziņojumi, kas adresēti Lopesai un viņas ierakstu kompānijai.

Lopesas mūziku izdod ierakstu kompānija «Epic Records», kas ir kompānijas «Sony» sastāvā. «Sony» pieder arī «Dr. Luke» ierakstu kompānija «Kemosabe Records», ar kuru Keša grib lauzt līgumu.

Kā jau ziņots iepriekš, šonedēļ Ņujorkas tiesa atteicās izpildīt Kešas prasību. Neizvērtējot viņas apsūdzību patiesumu, tiesnese sacīja, ka saskaņā ar Ņujorkas likumdošanu neviena no tām nebūtu iemesls atzīt līgumu par spēkā neesošu.

Kesha (Ke$ha) pēc tiesas sēdes Ņujorkā
Kesha (Ke$ha) pēc tiesas sēdes Ņujorkā Foto: AP/Scanpix

Tiesnese arī uzsvēra, ka Kešas apsūdzības nevarēšot izskatīt tiesā, jo lietā iestājies noilgums.

«Dr. Luke» apgalvo, ka Keša safabricējusi apsūdzības, lai sagrautu viņa reputāciju un atbrīvotos no ierakstu līguma.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu