«Barcelona» Spānijas čempionātā zaudē otrajā spēlē pēc kārtas

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

«Barcelona» futbolisti sestdien Spānijas čempionātā cieta zaudējumu jau otrajā mačā pēc kārtas, atjaunojot intrigu cīņā par čempionu titulu.

Pērnā gada valsts čempioni, kā arī UEFA Čempionu līgas uzvarētāji, «Barcelona» viesos ar 0:1 (0:1) atzina Sansevastjanas «Real Sociedad» pārākumu.

Vienīgos vārtus jau mača piektajā minūtē ar galvu guva «Real Sociedad» 18 gadus vecais pussargs Mikels Ojarsavals, kuram tas bija ceturtais precīzais sitiens sezonā.

Pēc cīņas «Barcelona» galvenais treneris Luiss Enrike atzina, ka viņa vadītā komanda ļoti slikti aizvadījusi pirmo puslaiku, bet pēc tam nav spējusi pārvarēt pretinieku izveidotos aizsardzības bastionus.

Spānijas čempioniem jau labu laiku neveicas Sansevastjanā, jo pie uzvaras Barselonas futbolisti «Real Sociedad» laukumā nav tikuši jau septiņos mačos pēc kārtas, tostarp pēdējos četros mačos šajā pilsētā zaudējot.

Tikmēr «Barcelona» tuvākie sekotāji «Atletico» un Madrides «Real» sestdien guva uzvaras, pietuvojoties Katalonijas klubam turnīra tabulā.

«Atletico» viesos ar 3:1 (1:1) uzvarēja Barselonas «Espanyol», bet Madrides «Real» savā laukumā ar 4:0 (4:0) sagrāva «Eibar» futbolistus.

«Atletico» labā vārtus guva Fernando Toress, Antuāns Grīzmans un Kokē, kamēr «Real» rindās izcēlās Hamess Rodrigess, Lukass Vaskess, Krištianu Ronaldu un Hesē Rodrigess.

Sešas kārtas pirms čempionāta beigām «Barcelona» ir 76 punkti, kamēr «Atletico» atpaliek par trīs, bet «Real» par četriem punktiem, kas sola aizraujošu Spānijas čempionāta noslēgumu.

Pirms nedēļas «Barcelona» savās mājās ar 1:2 par «El Clasico» dēvētajā duelī zaudēja Madrides «Real» vienībai, taču otrdien guva uzvaru UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfināla pirmajā mačā, kurā ar 2:1 uzveica Madrides «Atletico» komandu.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu