Kiss dziedātāja soloalbums jau oktobrī (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rokeru Kiss dziedātājs un ģitārists Pols Stenlijs (Paul Stanley) plāno izdot pirmo soloalbumu kopš 1978. gada.

Albums "Live To Win" tiks izdots kompānijas "Universal" zīmola "New Door" apgādā šā gada 24. oktobrī. Stenlijs plāno albuma atbalstam rudenī doties klubu koncerttūrē.

"Tas vairs nav 1978. gads," Stenlijs komentē mūzikas izdevumam "Billboard". "Tā noteikti ir tā pati mentalitāte, turklāt šodien esmu daudz labāks vokālists nekā toreiz. Mana pieredze jaunajā ierakstā dos to papildu sajūtu, kas nav atrodama manos agrīnajos ierakstos. Taču es vēl joprojām ar gandarījumu atskatos uz veco albumu - kāds es tajā laikā biju un kā jutos."

"Live To Win" sesijās Stenlijam palīdzējuši bundzinieks Viktors Indrizo (Victor Indrizzo), ģitārists Korkjijs Džeimss (Corky James), bijušais Marilyn Manson ģitārists John 5, bijušais Kiss ģitārists Brūss Kuliks (Bruce Kulick), kas dažās dziesmās iespēlējis basa partijas, taustiņnieks Herijs Somerdāls (Harry Sommerdahl) un stīgu aranžētājs Deivids Kembels (David Campbell).

Tikai vienu dziesmu sarakstījis pats Stenlijs - "Loving You Without You Now", pārējās sarūpējuši profesionāli dziesmu autori.

"Live To Win" dziesmu saraksts:

"Live To Win" "Lift" "Wake Up Screaming" "Every Time I See You Around" "Bulletproof" "All About You" "Second to None" "It''s Not Me" "Loving You Without You Now" "Where Angels Dare"

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu