Borowa Mc "Baba Toņa inženers" (audio) (16)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
References: API SITE

Aiz kalniem dzirdama traktoru skaņa, pa pļavām brauc kombaini, un ļaudis steidz ievākt šī gada ražu.

Audio:

Bet ir kāds apstāklis, kas ražas novākšanas svētkus ikreiz var aizkavēt un pat pilnīgi sabojāt... Salūzusi tehnika! Šovasar gan par to nebūs jābēdā, jo grupa Borowa Mc piedāvā savu jaunāko singlu Baba Toņa inženers. Ierasts, ka grupa dzied par jaunām meitenēm, mīlu gaidošām sievietēm, bet šoreiz gods tiks ... vecmāmiņām, kas ir apņēmības pilnas un gatavas ik mirkli steigties palīgā visiem, kam bēdīgs prāts vai salūzis traktors. Pēc neskaitāmiem fanu lūgumiem grupa izlēmusi vienu no pieprasītākajām koncertu dziesmām nodot arī radio stacijām. Lai skan un pielīp! tādus ceļa vārdus jaunajam singlam novēl Aigars un Ingars.

"Baba Toņa inženers" ir dziesma, kas tika uzrakstīta drīz pēc debijas albuma "Trepis iz Nakurīni", kurš nopelnīja zelta diska statusu, izdošanas, un uzreiz iekaroja visu koncertu apmeklētāju sirdis un prātus. Baba Toņa ir iekļauta maija sākumā iznākušajā albumā "Plastilina pasaule".

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu