"Rock'n'Riga" duelēsies grupas "Karma" un "Magura"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rokmūzikas bārā "Rock'n'Riga" piektdien 16. oktobrī iknedēļas "Garāžas duelī" par vietu ceturtdaļfinālā cīnīsies jaunās grupas "Karma" un "Magura", informē kluba saimnieks Gustavs Terzens.

Viņu mājasdarbs sastāv no pašmāju smagā "rock''n''roll" kolektīva "Rūsa", kā arī "Megadeth" un "Korn" repertuāra. Īpašais vakara viesis būs grupas "Rūsa" leģendārā balss Viesturs Polikarps.

Kā informē Terzens, pagājušās piektdienas, 9.oktobra, cīņa noritēja trijos raundos un ar rezultātu 2:1 uzvarēja rēzeknieši "New Buzz". Viņi cīņu par galveno balvu turpinās ceturtdaļfinālā, kur viņu pretinieki būs grupa "The Factor". Pārējie ceturtdaļfinālisti cīnīsies šādos pāros: "Acid Rain" pret "Animal Stampede"; "Mango" pret "Monkeyrocks"; "4 Stroke Engine" pret šīs piektdienas uzvarētāju.

Arī šo cīņu būs iespējams vērot tiešraidē , bet atkārtojumā to varēs noskatīties Latvijas Mūzikas kanālā un īpašās Arta Dvarionas audioreportāžas klausīties Radio SWH Rock pārraidē "21.roksimts".

Šībrīža "Garāžas dueļa" galvenās balvas uzkrājums ir 351 lats.

"Rock''n''Riga" atgādina, ka ceturtdien, 15.oktobrī, uz kluba skatuves kāps grupas "Roller" un "MoDo5", kas spēlēs hard rock klasiku un pasaulē atzītu rokmākslinieku dziesmu kaverversijas.

Savukārt sestdien, 17.oktobrī, sadraudzības koncerta ietvaros uz "R''n''R" skatuves kāps pašmāju psihodēlijas meistari "Soundarcade" un stoner rock grupa "9th Horizon".

Ieeja "Rock''n''Riga" pasākumos bez maksas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu