"Pencil Haus" dzimšanas dienas svinības

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Piektdien, 16.oktobrī, naktsklubā "Space:Garage" radošā apvienība Danscotheek piedāvā nosvinēt pasākumu sērijas "Pencil Haus" pirmo dzimšanas dienu kopā ar dīdžeju apvienību "youANDme" (Patzhirsch/Compost/Ornaments/Rotary Cocktail) no Vācijas un vietējiem māksliniekiem.

"Pencil Haus" ir ikmēneša pasākumu sērija, kuru zina daudzi minimal mūzikas stila piekrītēji no Rīgas. Pasākumu lieliskā atmosfēra, interesanti cilvēki un konsekventi laba muzikāla gaume katru mēnesi pulcē ap 300-400 pastāvīgo apmeklētāju.

Šomēnes savā pirmajā dzimšanas dienā "Pencil Haus" piedāvā mūzikas cienītājiem vācu dīdžeju duo no Berlīnes "YouANDme" kas plašāk pazīstami ar segvārdiem DJ Two_EM un DJ el locco. Viesmāksliniekiem ir raksturīga dziļāka mūzika ar fanka un soula elementiem, bet ar noteiktu spēku un raksturu. Savās dīdžeju performancēs mūziķi apvieno house, techno, minimal, electro un electronica mūzikas stilus. Uzstāšanām mākslinieki izvēlas ierakstus ar īpatnēju struktūru un raksturu, jo abiem nepatīk miksēt "garlaicīgas" kompozīcijas, līdz ar to visu laiku viņi meklē jaunus un inovatīvus ierakstus.

Laika gaitā mākslinieki ir izveidojuši ieraksta kompānijas "Rotary Cocktail", ORNAMENTS un POLYMORPH. 2008. un 2009.gads bijuši ražigi viņu producentu gaitās, mākslinieki ir izdevuši daudzus jaunus skaņdarbus, kurus izmanto savās performancēs tādas zvaigznes kā Svens Vats (Sven Vath), Ričijs Houtins (Richie Hawtin), Rikardo Villalobos (Ricardo Villalobos) un citi.

Papildu informācija ir pieejama interneta lapā www.we-are-youandme.com.

Pasākumu dažādos pašmāju dīdžeji un videomākslinieki:

IVARS MEDNIS (Tik Tak Radio/Minipower),

KRIS HOVEL (Pencilhaus/Danscotheek)

KSENIA KAMIKAZA (Platz fur Tanz),

VJ wickiss (Klusa Daba/Pencilhaus), VJ mlada (FuckForFriendship/Pencilhaus), VJ Popoff , VJ Gus Ostrovsky.

Piektdiena, 16.oktobris

Klubā Space:Garage, Audēju ielā 12, Rīgā

Sākums plkst. 23

Biļetes cena ar interneta skrejlapu - Ls 3,-

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu