"Dziedošās ģimenes" izpildīs joku dziesmas (9)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Flera Fedjukova

Šo svētdien (18. oktobrī plkst. 20.20) projektā "Dziedošās ģimenes" LNT kanāla tiešraidē būs īpaši jautra gaisotne, jo septiņas dziedošās ģimenes priecēs mūs visus ar dažādām joku dziesmām.

Māsas Legzdiņas dziedās dziesmu „Mīļie puiši, labie puiši”, Dukuru ģimene sola „Apēst tevi”, Riču ģimene atgādinās, kā „Atnāk jauka vasariņa”, Igauņu ģimene piedāvā dziesmu „Čī, čā gūteņa”, Vītolu ģimene uzstāsies ar „Balādi par Johanu”, Grīnhofu ģimene ar dziesmu „I like to move it move it”, Eriņu ģimene zobosies „Lobs bej puika myusu Jezups”.

Šonedēļ īpašu pārsteigumu skatītājiem sola projekta žūrijas pārstāvji – komponists un pianists Uldis Marhilevičs, Maestro Raimonds Pauls un LNT sirsnīgo labestības projektu „Labestības diena” un „Eņģeļi pār Latviju” vadītāja Katrīne Pasternaka. Kādu priekšnesumu žūrijas pārstāvji mums rādīs, pagaidām lai paliek noslēpums.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu