ASV mediji atsakās nodot policijai Čārlija Šīna draudu audioierakstu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Interneta vietne «RadarOnline.com» un laikraksts «National Enquirer» ceturtdien atteikušies nodot policijai audioierakstu, kurā amerikāņu aktieris Čārlijs Šīns draud izrēķināties ar bijušo partneri.

Kā ziņots, Losandželosas policija sākusi kriminālizmeklēšanu par Šīna izteiktajiem draudiem pēc tam, kad ASV medijos parādījās ziņas par tiem. Audioieraksts netika publicēts, taču izdevumi citēja fragmentus no tā.

Vardarbīgie izteikumi bija vērsti pret bijušo pornofilmu aktrisi Skotīni Rosu, ar kuru Šīns bija saderinājies.

Losandželosas policija saņēmusi pārmeklēšanas orderi mediju kompānijas «American Media Inc» telpās Ņujorkā. Kompānijai pieder gan «RadarOnline.com», gan arī «National Enquirer».

Abu mediju vadītājs Dilans Hovards norāda, ka neesot plānojis nodot policijai ierakstu vai atklāt informācijas avotu. Viņš norāda, ka Losandželosas apgabala Augstākās tiesas izdotais orderis esot pretrunā ar štata un federālo likumdošanu, kas aizliedz pārmeklēt mediju organizācijas, lai iegūtu no tām informāciju.

«Mēs uzskatām, ka tiesnesis izdeva šo orderi pretrunā ar likumu, tāpēc mēs tam nepakļausimies,» teica Hovards. Viņš norādīja, ka policijai pašai vajadzētu atrast pierādījumus.

Ziņas par audioierakstu parādījās marta beigās. To ierakstījusi Šīna bijusī partnere, kuras vārds netiek atklāts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu