Maikls Bublē pārspēj "Kiss" (9)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Kanādiešu dziedātājs Maikls Bublē (Michael Bublé) pārspējis roka veterānus "Kiss" un debitējis Amerikas "Billboard 200" pieprasītāko albumu topa 1.vietā.

Maikla Bublē jaunākais studijas albums "Crazy Love" tikai pēc trīs tirdzniecības dienām spējis ierindoties ASV albumu topa 1.vietā, pārdodot 132 000 albuma kopiju, liecina mūzikas un video pārdošanas apjomu izsekošanas sistēmas "Nielsen SoundScan" dati. Šis ir jau otrais dziedātāja numur 1 albums, 2007.gada "Call Me Irresponsible" virsotni sasniedza albumu izdošanas otrajā nedēļā. Jāatgādina, ka "Call Me Irresponsible" 2007. gadā saņēma arī "Grammy" balvu. Bublē 2003. gada albums "It’s Time" visā pasaulē pārdots sešos miljonos eksemplāru un sasniedzis rekordu kā albums, kurš visilgāko laiku — divus gadus — bijis ASV "Billboard Traditional Jazz" topā.

Backstreet Boys Rīgā
Backstreet Boys Rīgā Foto: TVNET

Amerikāņu smagā roka veterāni Kiss šonedēļ atgriezušies ar jaunu albumu "Sonic Boom", kas ir pirmais grupas studijas albums pēdējo 11 gadu laikā. Albums ar 108 000 pārdotām kopijām šonedēļ debitē 2.vietā un ir visu laiku labākais sasniegums topos grupas karjerā.

Amerikāņu kantri mūzikas smagsvars Tobijs Kīts (Toby Keith) ar jauno "American Ride" 3.vietā (90 000), savukārt kantri jaunpienācējs Lūks Braiens (Luke Bryan) ar "Doin’ My Thing" - 6.vietā.

Kaut gan kopš amerikāņu puišu grupas Backstreet Boys nodibināšanas ir pagājuši jau 17 gadi, grupa turpina ierakstīt jaunu mūziku. Nule klajā nācis viņu septītais studijas albums "This Is Us", un arī tas debitējis "Billboard 200" top10 - 9.vieta ar 42 000 kopiju. Puišu iepriekšējais veikums "Unbreakable" 2007.gadā debitēja 7.vietā ar 81 000 pārdotu kopiju.

Singlu konkurencē 1.vietā jaunais Britnijas Spīrsas singls "3"
Singlu konkurencē 1.vietā jaunais Britnijas Spīrsas singls "3" Foto: Publicitātes foto

67 gadus vecās aktrises un dziedātājas Bārbras Streizandes jaunais mūzikas albums "Love Is The Answer", kas 1.vietā debitēja pagājušonedēļ, noslīdējis uz 4.vietu (75 000). Hiphopa mogula Jay-Z, īstajā vārdā Šona Kārtera (Shawn Carter) jaunākais veikums nokritis uz 11.vietu.

Singlu konkurencē 1.vietā jaunais Britnijas Spīrsas singls "3".

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu