"Krēslas" sāgas jaunā filma ir klāt!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

No piektdienas, 18. novembra, Latvijas kinoteātros būs skatāma "Krēslas" sāgas ilgi gaidītā ceturtās grāmatas ekranizācija - filma "Rītausma. 1. daļa" ("Breaking Dawn Part 1"), informē "Acme Film" pārstāvji.

Spriedzes un romantikas pilnā filma, kuras režisors ir "Oskara" balvas ieguvējs Bils Kondons (Bill Condon), turpina episko stāstu par neiespējamo mīlestību, ko visa pasaule jau iepazinusi Stefānijas Meieres grāmatās un pēc to scenārija uzņemtajās filmās "Krēsla", "Jauns mēness" un "Aptumsums".

"Rītausma. 1.daļa" atspoguļo tos grāmatas notikumus, kurā jaunlaulāto Bellas Svonas un vampīra Edvarda Kalena laimi drīz vien aizēno nodevību un neveiksmju virkne. Pēc kāzām Bella un Edvards dodas pavadīt kaislīgu medusmēnesi Riodežaneiro, un drīz atklājas, ka Bella ir mātes cerībās. Grūtajās radībās Edvards beidzot piepilda Bellas vēlmi iegūt nemirstību. Īpašām spējām apveltītā Bellas un Edvarda meitiņa Renesmī izraisa notikumus, kas nostāda Kalenus un viņu sabiedrotos pret Volturi vampīru klanu.

Filma "Rītausma. 1.daļa" sniegs atbildes uz jautājumiem, kuras gaidījuši miljoniem šīs sāgas kaislīgo sekotāju. Filma ir pirmā daļa, iespējams, šobrīd pasaulē populārāko mīlētāju - Edvarda un Bellas stāstam par mīlestību, izdzīvošanu un laimīgu nākotni. "Rītausmas" otrā un visas sāgas noslēdzošā daļa uz ekrāniem iznāks 2012.gada novembrī.]

Lomās: Kristena Stjuarte, Roberts Patinsons, Teilors Lotners, kā arī Dakota Faninga, Anna Kendrika, Maikls Šīns.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu