Krija jogas retrīts

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo

Vēlāk saņēmis augstākās Krijas no Tagores līdzgaitnieka šantinaketanas darbā Bhupendranath Sanjala un no Paramahamsa Joganandas līdzgaitnieka un otrā Kararāšrama praktiskā vadītāja pēc Juktešvari aiziešanas Svami Satjanandas. No 20.gs. 50-tajiem gadiem ilgstoši vadīja Kararašramu. Vienlaicīgi gan pats, gan viņa skolnieki pēc viņa norādījumiem izveidoja vairākus ašramus un vietējos centrus Krija jogas garīgās attīstības tehnikas izplatīšanai Indijā, abās Amerikās un Eiropā. šobrīd viņa tiešo darbu visā pasaulē turpina 7 viņa pavirzītie mācekļi - Svami un vēl 21 Jogačarja, kas nav pieņēmuši mūka zvērestus. Vēl daži mācekļi, kuriem Paramahamsa Hariharananda devis atļauju mācīt citus, ir izveidojuši savas neatkarīgas organizācijas Krija jogas izplatīšanai.

Paramahamsa Hariharananda - domas...

Jūs esat atnākuši šeit lai kļūtu labāki un lai vairāk uztvertu savu iekšējo Es.

Kamēr jūs nesēdēsiet savas dvēseles tuvumā un nejutīsiet, ka esat pārveidoti, jūs nezināsiet savu patieso dabu.

Iekšējais Es ir gara manifestācija cilvēka formā. Tas ir pēdējais un augstākais spontānās evolūcijas radošais process.

Koncentrācija ir tas klauvējiens, kas atver dabas vārtus un ļauj izplūst gaismas plūdiem.

Ja darot darbu jūs novērojat savu elpu, jūs būsiet vienmēr realizējies un garīgs.

Apvienojiet savu dvēseli ar Bezgalīgo pirms katras darīšanas, tās laikā un arī pēc tam. ... Patiesībā mēs neesam individuāli apziņas viļņi, kas būtu atdalīti no kosmiskās apziņas jūras, mēs esam pats okeāns.

Brīnumaino Dieva dzīvības spēku apklāj divdesmit četri rupjie elementi tieši tāpat kā elektriskās strāvas spēku vadītāja materiāla vadā apklāj izolators.

Krija joga sniedz nekavējošas lietošanas iespēju kā maksa skaidrā naudā, nevis kā maksa ar čeku, kam nepieciešama konvertējamība.

Uztvert dvēseli ķermenī un visā universā ir pirmā un paša augstākā līmeņa meditācija.

Krija joga ir pareizas elpošanas zinātne.

Te ir tik daudzas reliģijas, halucinācijas, spekulācijas, iztēles un suģestijas. Kad tas viss priekš jums pazūd, jūs sasniedzat Dieva realizāciju.

Mēs ēdam banāna mizu, un mēs aizmetam banānu prom.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu