Staro Rīga u.c. brīvdienu ceļvedī

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šajā nedēļas nogalē Rīgu izrotā gaismas festivāls „Staro Rīga”, notiek „Spēlmaņu nakts” izrādes un spēkavīru turnīrs... Laipni lūgts TVNET izklaides un kultūras nedēļas nogales ceļvedī! Plašāku informāciju tieši par svētku pasākumiem šoreiz gūsti no atsevišķa ceļveža.

PASĀKUMI

"Staro Rīga"

Foto: publicitātes

Raimonda Bergmaņa kauss

Foto: publicitātes

Biļetes nopērkamas „Biļešu servisa” kasēs vai bilesuserviss.lv.

IZRĀDES

„Spēlmaņu nakts” un teātra festivāls

Foto: publicitātes

20. novembrī notiks festivāla Latvijas diena, kuras ietvaros plkst. 16 Dailes teātrī tiks izrādīta Regnāra Vaivara izrāde „Aija pēc Jaunsudrabiņa”, bet plkst. 19 Jaunajā Rīgas teātrī Alvja Hermaņa izrāde „Ziedonis un Visums”. Pēc izrādēm paredzētas diskusijas. Plkst. 17 kafejnīcā „Ampluā” (Kaļķu 16) notiks arī Alvja Hermaņa izrāžu „Stāsts par Kasparu Hauzeru” un „Ledus” video demonstrēšana.

Biļetes nopērkamas „Biļešu paradīzes” kasēs vai bilesuparadize.lv, izņemot uz izrādēm „Ragana” un „Ziedonis un Visums”, kuru biļetes nopērkamas JRT kasē vai biletes.1188.lv.

KONCERTI

Imants Kalniņš

Foto: LETA

Biļetes nopērkamas „Biļešu paradīzes” kasēs vai bilesuparadize.lv.

„Latviešu teātra zelta dziesmas”

Foto: publicitātes

Biļetes nopērkamas „Biļešu paradīzes” kasēs vai bilesuparadize.lv.

„The Shapeshifters”

Foto: publicitātes

Biļetes nopērkamas „Biļešu servisa” kasēs vai bilesuserviss.lv.

LNT šova „OKartes skatuve” tiešraides koncerts

Foto: publicitātes

Biļetes nopērkamas „Biļešu servisa” kasēs vai bilesuserviss.lv.

LNT šova „Dziedošās ģimenes” tiešraides koncerts

Foto: publicitātes

Biļetes nopērkamas „Biļešu servisa” kasēs vai bilesuserviss.lv.

RĪGAS KLUBOS UN KROGOS

”Alā” (Smilšu 16) 18. novembrī plkst. 21 „Folkvakars”.

„Aptiekā” (Mazā Miesnieku 1) 19. novembrī spēlēs DJ Dambis.

Bites blūza klubā (Dzirnavu 34a) 19. novembrī plkst. 22 uzstāsies „Bite’s Blues Band”.

„Bubamara” (Audēju 8) 18. novembrī plkst. 22 uzstāsies postfolka grupa „Miglas asni”, bet 19. novembrī spēlēs DJ Austrums.

„Coco Loco” (Pēterbaznīcas 17) 18. novembrī spēlēs DJ apvienība „Happy Swedish Family” jeb DJ Bindeman, DJ D.Tribe un DJ Mojo Mann, bet 19. novembrī DJ Raitis.

„Četros baltos kreklos” (Vecpilsētas 12) 18. novembrī plkst. 23 uzstāsies „Otra puse” un spēlēs DJ Kaspars Markševics, bet 19. novembrī DJ Andris Jakovelis.

„Depo” (Vaļņu 32) 18. novembrī uzstāsies pankroka grupa „Inokentijs Mārpls”, bet 19. novembrī spēlēs DJ Mārtiņš.

„I Love You” (Aldaru 9) 18. novembrī spēlēs DJ Skaņu mežs, bet 19. novembrī DJ Hotssound.

„Ļeņingrad” (Kalēju 54) 18. novembrī spēlēs DJ Māris Balodis, bet 19. novembrī DJ Ma.Be.

LMA Studentu klubā (Raiņa 23) 18. novembrī plkst. 23 uzstāsies alternatīvā poproka grupa „The Sound Poets” un spēlēs DJ Hotssound.

„Melnajā piektdienā” (Brīvības 193c) 19. novembrī plkst. 19.30 notiks rokgrupu konkursa „Sound Division Rock Battle” pirmā kārta, kurā piedalīsies „Age of Stones”, „Art of Keeping Secrets”, „Blacksmith”, „Hailstone”, „Pūķa gars”, „Stardust”, „Taavi Peteron & Udi” un „X-Panda” (abas no Igaunijas), kā arī „The Flow” (Lietuva).

„Nabaklab” (Z. A. Meierovica 12) 18. novembrī notiks industriālās mūzikas CD kompilācijas prezentācijas pasākums „Sturm Mandat Burz”, kurā uzstāsies „Koronar”, „Thinner” un „Nav saules”, kā arī spēlēs dīdžeji Kapelāns, Klofen, Sīmanis un SKāDe, bet 19. novembrī uzstāsies indie/folk rock grupas „Ike Chime & Cosmobile” (Somija) un „Lost Harbours” (Lielbritānija), kā arī spēlēs DJ Uldis Meļķis.

„Pie Labvēlīgā tipa” (Raiņa 21) 18. un 19. novembrī plkst. 23 uzstāsies grupa „Labvēlīgais tips”. 18. novembrī dejas spēlēs DJ Japānis, bet 19. novembrī DJ Jax.

„Pulkvedim neviens neraksta” (Peldu 26/28) 18. novembrī spēlēs DJ All-viss (augšstāvā) un DJ AG (apakšstāvā), bet 19. novembrī DJ Vital (augšstāvā) un DJ Dub:ra (apakšstāvā).

RĪGAS KINOTEĀTROS

Foto: publicitātes

„Multikino” (Mūkusalas 71) no 18. novembra sāks demonstrēt filmas „Rītausma. 1. daļa” un „Kā aplaupīt debesskrāpi”. 19. novembrī plkst. 20 notiks kino maratons „Krēsla”, kurā tiks demonstrētas filmas „Krēsla” („Twilight”, 2008), „Jauns mēness” („The Twilight Saga: New Moon”, 2009), „Aptumsums” („The Twilight Saga: Eclipse”, 2010) un „Rītausma. 1. daļa”. 19. un 20. novembrī notiks arī pirms-pirmizrādes animācijas filmai „Jautrās pleznas 2” („Happy Feet 2”).

„Cinamon” (Brīvības 372) no 18. novembra sāks demonstrēt filmas „Rītausma. 1. daļa”, „Kā aplaupīt debesskrāpi” un „Nemirstīgie”.

„Splendid Palace” (Elizabetes 61) 18. novembrī demonstrēs īpašu latviešu filmu programmu, kurā būs iekļautas kinolentes „Lote un Mēnessakmens noslēpums” (plkst. 12.30), „Čikāgas piecīši. Par mani, draudziņ, nebēdā” (14 un 17), „Aleksandrs Laime un Anhela ūdenskrituma dimanti” (15.30), „Rūdolfa mantojums” (15.30), „Raimonda Paula portretfilma – zib mūža rats” (17, 18, 19, 20), „Rīgas sargi” (18), „Vella kalpi. Filmas arheoloģija” (18.30), „Dancis pa trim” (20) un „Baiga vasara” (20.30). No 19. novembra kinoteātris sāks demonstrēt filmu „Rītausma. 1. daļa”, kā arī drāmu „Āda, kurā es dzīvoju” („La piel que habito”).

„K. Suns” (Elizabetes 83/85) no 18. novembra sāks demonstrēt drāmu „Bebrs” („The Beaver”).

PAR VĒL CITĀM IZKLAIDES IESPĒJĀM VAR UZZINĀT TVNET PASĀKUMU AFIŠĀ UN NOTIKUMU SADAĻĀ. KATRS LASĪTĀJS AICINĀTS KOMENTĀROS IETEIKT VĒL KĀDU PASĀKUMU VAI ATPŪTAS IESPĒJU ŠAJĀ NEDĒĻAS NOGALĒ!


KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu