Karijs: Džeimsa pievienošanās «Lakers» veido jaunu intrigu līgā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionvienības Goldensteitas «Warriors» zvaigzne Stefans Karijs uzskata, ka Lebrona Džeimsa pievienošanās Losandželosas «Lakers» komandai veido jaunu intrigu, kas basketbola līdzjutējiem ir nepieciešama, ziņo ESPN.

Karijs uzskata, ka tagad līgas spēlētājiem ir lielāka ietekme uz to, kur turpināt karjeru. 30 gadus vecais «Warriors» līderis izteiksmīgi atzina Džeimsa padarīto Klīvlendā, uzsverot, ka viņš šai pilsētai ir atdevis sevi visu.

«Mums būs iespēja ar viņu tikties četras reizes regulārajā turnīrā. Spēles pret «Lakers» tagad būs aizraujošākas. NBA spēlētājiem un līdzjutējiem šī pāreja ir interesanta, jo tagad līgai ir izveidojusies jauna intriga,» atzina Karijs.

Trīskārtējais NBA čempions komentēja arī Demarkusa Kazinsa pievienošanos Goldensteitas komandai, atzīstot, ka spēlētāja «pierunāšanas» procesā daudz neiesaistījās.

«Godīgi sakot, nemaz daudz neiesaistījos. Biju slimnīcā ar sievu, kad izdzirdēju par Kazinsa iespējamo pievienošanos mums. Bet esmu ļoti priecīgs, ka mūsu komandai ir pievienojies tāds augsta līmeņa spēlētājs, kurš spēj izmainīt spēles gaitu,» izteicās Karijs.

Nav nekādu noslēpumu, ka Kazinsam ir problēmas ar uzvedību laukumā, taču Karijs par to neraizējas. Viņš uzskata, ka treneris Kers spēs izmantot viņa talantu, kā arī iesaistīt «Warriors» komandas nesavtīgajā komandas spēlē, kas tieši šo komandu padara tik bīstamu.

Aizvadītajā sezonā komandas līderis vidēji spēlē guva 26,4 punktus, izcīnīja 5,1 atlēkušo bumbu, kā arī atdeva 6,1 rezultatīvu piespēli.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu