<i>Čipendeili</i> atkal pošas uz Rīgu

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Straujiem soļiem tuvojas rudens rokrokā ar saviem nešķiramajiem pavadoņiem — drēgnu lapkriti, dzestru vēju un... arī ar kādu īpaši karstu notikumu! Meitenes, atzīmējiet savos kalendāros un piezīmju blociņos 15. oktobri, jo tieši šajā naktī Rīgu atkal iekaros viņi — kaisles pilnie, šarmantie un vienmēr valdzinošie «Chippendales»!

Nevainojami ķermeņi, līdz sīkākajai niansei izstrādātas kustības, iekvēlinoša mūzika, pieticīgi tērpi un pāri plūstoša vīrišķība — tas viss sagaida skatītājas arī «Chippendales» jaunās 2006. gada turnejas šovos.

Šķiet, iepazīstināt ar čipendeiliem vairs nav vajadzības, jo patlaban tas ir pasaulē populārākais zīmols sieviešu izklaides industrijas jomā, un jau divdesmit astoto gadu miljoniem aizrautībā mirdzošu acu vēro viņu uzstāšanos visā pasaulē. Gan Amerikā, gan Eiropā un pat Āfrikā viņu šovs vienmēr sagaidīts ar ovācijām un sajūsmas spiedzieniem. Jau vairākus gadus viena no «Chippendales» pieturas vietām ir arī Rīga, un šī lieliskā tradīcija netiks lauzta arī šogad!

www.bilesuserviss.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu