Valsts svētkos lielāko tirdzniecības vietu darba laiks nemainīsies

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Lielākā daļa tirdzniecības vietu ‒ veikalu ķēdes un tirdzniecības centri ‒ piektdien, valsts svētkos strādās kā ierasts, savukārt izmaiņas darba laikos būs dažos Rīgas tirgos, aģentūra BNS noskaidroja, aptaujājot tirgotājus.

Svētku dienā lielākajos Rīgas tirdzniecības centros ‒ "Spicē", "Spice Home", "Galerijā Centrs", "Molā", "Origo", "Dolē", "Olimpia", "Dominā" un tirdzniecības parkā "Alfa" ‒ darba laika izmaiņas nav gaidāmas. Bez izmaiņām strādās arī veikalu tīkli "Rimi", "Maxima", "Prisma" un "Palink".

Tomēr tirdzniecības centros esošās banku filiāles darbu beigs ātrāk vai nestrādās vispār. Slēgta būs bankas "Citadele" filiāle tirdzniecības centrā "Olimpia" un "Nordea" bankas filiāle tirdzniecības centrā "Domina". Savukārt tirdzniecības centrā "Spice" "Swedbank" filiāle strādās līdz pulksten 17, banka "Citadele" – līdz pulksten 16, tirdzniecības parkā "Alfa" visas banku filiāles strādās līdz pulksten 19, bet tirdzniecības centrā "Domina" "Swedbank" filiāle strādās līdz pulksten 16, "Norvik bankas" – līdz pulksten 18, "Latvijas Krājbankas" – līdz pulksten 17.

Rīgas Centrāltirgus Sakņu paviljons piektdien strādās no pulksten 8 līdz 17, bet Gaļas paviljons, atklātā teritorija, Rūpniecības preču tirgus un tirdzniecības nams Spīķeru ielā 2 būs atvērts no pulksten 7 līdz 17. Piena un Gastronomijas paviljonu darba laiks valsts svētkos būs no pulksten 7.30 līdz 18, Zivju paviljona – no pulksten 8 līdz 16, bet slēgtās teritorijas darba laiks būs no pulksten 8 līdz 17.

Vidzemes tirgus valsts svētkos būs slēgts.

18.novembrī, Latvijas Republikas proklamēšanas gadadienā, visā Latvijā tiks organizēti svētku pasākumi, no kuriem visgrandiozākais pasākums, kā katru gadu, plānots 11.novembra krastmalā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu