Martins Šīns un Ričardsa šķiras (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aktieru Čārlija Šīna un Denīzas Ričardsas advokāti paziņojuši, ka ir panākta vienošanās par pāra šķiršanās nosacījumiem un tāpēc atcelta 12. septembrī paredzētā tiesas prāva, kurā bija paredzēts izskatīt jautājumu par aizbildniecību pār abām meitām.

35 gadus vecā D. Ričardsa un 40 gadus vecais Č. Šīns, kuri apprecējās 2002. gada jūnijā, faktiski nedzīvo kopā jau kopš pagājušā gada marta, kaut gan vēl decembrī presē parādījās ziņas, ka viņi esot salabuši. Šā gada aprīlī aktrise tiesas ceļā panāca, ka Č. Šīnam aizliedz tuvoties divgadīgajai meitai Semai un gadu vecajai Lolai tuvāk par 300 metriem – atskaitot reizi nedēļā, kad viņam bija atļauta tikšanās ar meitām tiesas darbinieku uzraudzībā.

Savu nostāju D. Ričardsa argumentēja ar to, ka aktieris aizrāvies ar recepšu medikamentu lietošanu, azartspēlēm, nereti esot bijis agresīvs, turklāt mēģinājis viņu ietekmēt arī fiziski, vēsta Reuters. D. Ričardsa arī sūdzējusies, ka Č. Šīns regulāri izmantojot prostitūtu pakalpojumus, bet internetā viņa iecienītākās mājaslapas esot tās, kurās attēlota bērnu pornogrāfija.

Pāra advokāti, kas vienošanos panākuši savā starpā (D. Ričardsa un Č. Šīns pēdējo pārrunu laikā pat nav tikušies), nesniedz sīkāku informāciju par līguma detaļām. Hollywood.com atgādina, ka pēdējā laikā Č. Šīns, kurš filmējas CBS teleseriālā Two And A Half Man, bieži redzēts kopā ar nekustamo īpašumu investori Brūku Milleri. Savukārt D. Ričardsa tiekas ar rokgrupas Bon Jovi ģitāristu Ričiju Samboru. Par abu plāniem vēlreiz precēties gan nekas nav zināms.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu