"Dirty Deal Cafe" sāk pasākumu sēriju "Jaunas asinis"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šo piektdien, 12.novembrī, plkst. 23 "Dirty Deal Cafe" (Maskavas iela 12, k2) sāk jaunu pasākumu sēriju ar nosaukumu "Jaunas asinis" - jauno dīdžeju debijas uz "Dirty Deal Cafe" skatuves, informē "Dirty Deal Cafe" pārstāve Agnese Jeromane.

Vakara gaitā dzirdēsim pašmāju Dj nOi un Dj jjjjjjj versijas par dubstep, glitch'n'bass hop un trash electro, kā arī Dj Mario dubstep un elektro pašproducētus skaņdarbus.

Par Dj Mario jeb Māri Orbitānu ir atsevišķs stāsts. Māris ir neredzīgs, taču aizrautīgs elektroniskās deju mūzikas fans - ne tikai to klausās, bet arī rada. Māris ir pabeidzis "Ritma Institūtu", pats producē mūziku un dīdžejo!

"Nesen laikrakstā "Diena" bija raksts par Māra dzīvi, taču mūs vēl vairāk interesē viņa talants un mūzikas "redzējums", jo to viņš spēj gan saredzēt, gan izjust ar katru šūnu," stāsta pasākuma organizatori.

Ieeja līdz plkst. 23 bez maksas, pēc plkst. 23 ieejas maksa 0,99 Ls.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu