Pārīti pieķer darām nesmukumus pie kapiem

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

«2016.gada 20.marta pēcpusdienā ap pulksten 15:30 ceļa posmā no Sauriešiem uz Tallinas šosejas pusi, praktiski blakus Genocīdā bojā gājušo kapiem tika izgāzti būvgruži,» raksta TVNET lasītājs Endijs, atsūtot fotogrāfijas ar notikuma vietā pieķertajiem cilvēkiem. Salaspils novada pašvaldības policijā noskaidrojām, ka ir sākta administratīvā pārkāpuma lieta.

Viņš turpina: «Mēs bijām šokā, ka cilvēks skaidrā dienas laikā šosejas malā izgāž būvgružus, bet neviens pat nepiestāja, lai izsauktu policiju, kaut gan satiksme bija intensīva, jo cilvēki atgriezās Rīgā no laukiem.

Bijām ceļā uz kino, taču, neskatoties uz to, apgriezu auto un, bloķējot iebrauktuvi, apstājos, lai nobildētu nekaunīgo pārkāpēju un izsauktu Pašvaldības policiju.

Vēl jo vairāk - dzīvojam netālu no vietas, kur tika izgāzti būvgruži u.c. atkritumi, un jau dažas dienas iepriekš piefiksējām, ka ceļa malā nakts laikā ir izgāzti būvgruži, acīmredzot šis cilvēks bija zaudējis jebkādu baiļu un sodāmības sajūtu, ja atkārtoti to darīja jau dienas laikā!

Foto: TVNET lasītājs

Lasītājs atsūtīja arī video, kurā redzami mēslotāji.

Foto: TVNET lasītājs

«Diemžēl tiklīdz sākām filmēt, tā «mēslotājs» vēra ciet piekabes tentu, it kā nekas nebūtu bijis, un gatavojās pamest notikuma vietu, ko arī izdarīja, jo uz policijas ierašanās brīdi tur neviens neesot bijis... Diemžēl policiju mēs nesagaidījām, jo tiešām steidzāmies, bet uzrakstījām iesniegumu Salaspils pašvaldības policijai un nodevām visu informāciju. Domāju, ka ar pieejamo materiālu ir pietiekami, lai sodītu mēslotāju!

Vēlos piebilst, ka šis nav pirmais gadījums, kad pieķeru gružotāju. Ziemā pieķēru busiņu, kas bija pilns ar stikla paketēm, un tās tika izmestas mežā, taču, kad piebraucu un sāku filmēt un bildēt, mēslotāji ātri vien visu sakrāva atpakaļ!»

Foto: TVNET lasītājs

Savukārt Salaspils novada pašvaldības policijas priekšnieks Dzintars Strožs TVNET skaidroja, ka par vides piegružošanu 20.03.2016. Salaspils novada Pašvaldības policijā ir sākta administratīvā pārkāpuma lieta. Administratīvās lietvedības ietvaros ir pieņemti paskaidrojumi un fotoattēli no lieciniekiem un ir informēts zemes īpašnieks.

Šobrīd policija ir uzaicinājusi transportlīdzekļa lietotāju uz policiju paskaidrojumu sniegšanai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu